browser icon
You are using an insecure version of your web browser. Please update your browser!
Using an outdated browser makes your computer unsafe. For a safer, faster, more enjoyable user experience, please update your browser today or try a newer browser.

Nu nog beter weer!

Posted by on december 7, 2009

Zijn we zo’n eind gevlogen en zijn de weersvoorspellingen niet gunstig hier!! Vandaag (7-12) was de slechtste dag en morgen wordt de koudste (18C). We hebben de plannen dus wat omgegooid omdat het aan de oostkust een stuk beter is dan in de buurt van Melbourne gaan we daar sneller heen. Grampians slaan we dus over. Gelukkig hebben we wel al een koala in het wild gezien bij Tower Hill park.

Vandaag een lang stuk gereden van Port Fairy tot vlakbij Queenscliff. Wel een erg luxe camping met mooi binnenbad en een gigantische plek! Eens kijken wat het plan wordt voor de komende dagen….

’s Avonds bekijken we de weersvoorspellingen en het ziet er niet goed uit aan de zuidkust. We besluiten om een stuk af te snijden, het binnenland in via Wodonga en Canberra naar de kust van New South Wales, ergens bij Batemans Bay.

Heel de nacht regent het en dan blijken we ook nog een lek te hebben!!! Langs Apollo in Melbourne waar ze de boel kitten, tot nu toe geen lek meer.

Rond 16 uur komen we in Wodonga aan, nog ff booschappen doen en Thais halen voor we naar de camping rijden. Prachtige camping aan Lake Hume zo’n 10 km buiten Wodonga, erg rustige en mooie plek. Onze camper staat erg scheef dus nemen we een Ensuite plaats (met eigen toilet en douche) op een betonnen plaat die wel waterpas is ;-).

Erg lekker Thais eten gehaald (super salade van kipgehakt met pittige dressing!!!), alle drie eten we er goed van. Daarna nog met Rosalie wat rondkijken en ze kan zich uitleven op de trampoline. Het is nog geen mooi weer, maar in ieder geval minder koud en de voorspelling voor morgen is zonnig en 26-28 C in Wodonga. Plan is dus om hier 2 nachten te blijven.

’s Ochtends is het prachtig weer, hè hè eindelijk. Lekker in het zonnetje buiten ontbijten. We gaan nog eventjes naar Wodonga om wat boodschappen te doen en daarna maken we zelf wraps op de camping. We zijn al helemaal Ozzie wat betreft het eten en zo, gebruiken de bbq en camp kitchen vaak en eten dan ook aan die picknick tafels. Daarna gaan we zwemmen, helaas is het water niet zo warm maar de zon helpt enorm bij het opwarmen. Ik ga nog even foto’s maken bij Lake Hume, erg apart meer, het ziet er wat onwerkelijk uit hoe het er bij ligt, kan het niet goed uitleggen. We besluiten nog een dagje extra te blijven, morgen is het weer mooi en de camping is erg fijn.

Het rijden met de grote camper en links schakelen gaat nu hartstikke goed, zelfs achteruit op de plaats zetten gaat goed. Parkeren is lastiger, vooral omdat je 2 plekken na elkaar nodig hebt, meestal dus ff zoeken.


[xmlgm ngg_gallery=6]

Comments are closed.