browser icon
You are using an insecure version of your web browser. Please update your browser!
Using an outdated browser makes your computer unsafe. For a safer, faster, more enjoyable user experience, please update your browser today or try a newer browser.

1 – 4 augustus: White Mountains

Posted by on augustus 3, 2016

Vanaf Lake George is het best een eindje rijden naar de volgende camping, 3 1/2 uur. We vertrekken redelijk op tijd met regen. Eerste stop voor koffie natuurlijk, bij Dunkin Donuts, ook een lekkere bagel met ei, kaas en bacon voor mij.

Het is een mooie rit, klein stukje snelweg maar de rest binnendoor. Echt leuk rijden zo. We stoppen in Woodstock voor wat boodschappen en wat te snacken, want er schijnt een goed lunchtentje te zijn in Lincoln.

We lunchen dus wat later met lekkers van Purple Tomato. Een lobster roll, turkey avocado sandwich en een tosti. De lastige portretjes willen de tosti niet omdat er teveel ham op zit, ach ja dan wij maar. Lekkere lunch, in de camper want het regent nog steeds.

De camping is klein maar we hebben een leuk plekje aan de vijver, morgen een plekje aan de rivier. Dat is helemaal een mooi plekje! Het blijft regenen. We eten wat ‘restjes’, noedels, pizza, pretzels en rauwkost. Lekker nog een warme douche en naar bed.

Het uitslapen zit er goed in, 8.30 is het! En we beginnen met zon, yes!! Eerst bij de rivier met de gisteren gekochte hengels spelen. De haakjes mogen er af ;-), het ingooien gaat ze goed af. Als we wegrijden om te lunchen zien we dat het donker wordt, toch nog regen! Lunch bij Mc Donalds, weer een lobster roll ;-)! Dan ff boodschappen en terug op de camping is het droog, prachtig plekje! Ik kan weer los met de camera!

Vooral Florian vindt het klimmen over de rotsblokken in de rivier prachtig. Hij kent totaal geen angst en springt er met het grootste gemak overheen. Ik word geloof ik oud en snap Siena’s “het slaat me in de benen” steeds beter ;-).

We eten lobster ravioli met een salade, best lekker. Kampvuurtje maken, lukt iedere keer deze keer. Kids gaan weer “vissen” en spelen in/bij de rivier.

De volgende dag gaan we naar een water pretpark iets verder op. We slapen weer uit maar om 10 uur zijn we er. Het is een kleiner park maar wel mooi, grootste nadeel is het koude water, vooral voor Florian. We vermaken ons prima, best lekkere lunch van steak sandwich en chicken, bacon, ranch sandwich. Ik ben de enige die van de grotere glijbanen af wil ;-), helaas blijft het best druk dus maar 1x.

Om 16 uur zijn we weer op de camping, ff chillen. Daarna gaan we Thais eten, lekker. Weer een dag om, de tijd vliegt! Morgen weer op pad richting Acadia National Park aan de kust van Maine. Met tussenstop, dus we overnachten ergens halverwege om maar 2-3 uur te hoeven rijden.

[xmlgm ngg_gallery=82]

Comments are closed.