browser icon
You are using an insecure version of your web browser. Please update your browser!
Using an outdated browser makes your computer unsafe. For a safer, faster, more enjoyable user experience, please update your browser today or try a newer browser.

29 juli – 1 augustus: Adirondacks – Lake George

Posted by on juli 31, 2016

Weer uitgeslapen vannacht, 7.30 op! Vandaag weer op pad, al ff gebeld naar een luxe camping bij Lake George, die heeft ook een binnenbad, handig want morgen gaat het regenen.
Het ritje is vrij kort. Onderweg doen we nog wat boodschappen en lunchen bij Subway, ze doen hier iets meer beleg op zo’n broodje dan bij ons ;-), met moeite een footlong!

Op tijd al bij Lake George RV Park. Een erg grote camping, mooi zwembad binnen en buiten, arcades, roeien, van alles. Mooi plekje met nu wel eens mensen om ons heen! Eerste klusje de black water leeg maken en goed uitspoelen, full hookup hier dus dat is dan makkelijk. Natuurlijk eerst dan zwemmen. Eenmaal terug hangt de handige kampeerder die ik ben een waslijn op en een verbaasde Alice dat ie blijft hangen ;-).

Ons diner geroosterde kip met wat salades en brood.

’s Nachts begint het al te regenen en dat blijft het doen, praktisch de hele dag. We later op de dag wat minder en ’s avonds bijna droog. Ik ga om een uur of 9 een rondje hardlopen. Het rondje wordt wat ruimer dan gedacht omdat ik de camping alleen vanaf de ingang op kan en dan ook nog verkeerd loop op de camping. Ach het was een leuk rondje.

Gelukkig hier een binnenbad en daar gaan we om 11 uur heen en de kids vermaken zich prima, iets te goed want wat kunnen ze een lawaai maken! Ik herken heel erg mijn ouders vroeger, dat ze alleen ons hoorden. Dat hebben wij nu dus ook.

Na de lunch ff relaxen en daarna gaan de kids weer zwemmen. Nu hoeven wij alleen te kijken ;-). We bestellen pizza en pasta en het lijkt erop dat we toch buiten kunnen eten! Nu ff wachten, kan ik dit ff schrijven.

De plannen zijn ook weer anders, morgen is het nog regenachtig en daarna knapt het weer op. We wilden eerst richting Old Forge, daar zijn we 2 jaar geleden ook geweest maar dat ligt nu wat uit de richting voor wat we nog willen. Daar zat wel een mooie camping en een waterpark, maar ik heb dat ergens anders ook gevonden. We verlaten de Adirondacks dus en gaan naar New Hampshire, Lincoln. De camping is op papier erg mooi en er vlakbij zit een waterpark en het zit meer op de route voor later. Win-win-win, fijn de flexibiliteit met een camper!

De pizza en pasta zijn lekker, toch binnen moeten eten omdat het weer zachtjes begon te regenen. Daarna nog ff naar de arcade en weer droog dus poging tot kampvuur en smores wat wonderbaarlijk lukt! Morgen op tijd vertrekken, een rit van ruim 3 uur voor de boeg.

[xmlgm ngg_gallery=81]

Comments are closed.