browser icon
You are using an insecure version of your web browser. Please update your browser!
Using an outdated browser makes your computer unsafe. For a safer, faster, more enjoyable user experience, please update your browser today or try a newer browser.

27 – 29 juli: Connecticut, richting Adirondacks

Posted by on juli 28, 2016

Vanochtend al op tijd onderweg naar Mystic Seaport. Dat Is een soort openluchtmuseum met zeevaart elementen. Het is weer prachtig weer , zeg maar gerust warm. Rond 9.30 zijn we er. We kopen een Mystic Pass, dan kunnen we ook naar het aquarium, best duur zo’n dagje!

Mystic Seaport is best leuk, mooie oude schepen, leuk haventje en gezellig sfeertje. De kids mogen ook nog een bootje bouwen met lijm en houtblokjes. Erg leuk. We hebben ook nog een show in een planetarium. Interessant, maar de  kids vinden het niets, man is wel wat langdradig, ik denk dat z’n verhaal ook in de helft had gekunt.

Dan drinken we wat met wat nachos, lunch toch maar niet daar. Nog ff zo’n oud schip bekijken en dan gaan we lunchen in zo’n typisch Amerikaanse snackbar, leuk uitzicht aan het water met picknick tafels buiten. Wij nemen samen een lobsterroll en de kids frietjes met kiptenders. Lekker broodje!

Dan naar het aquarium. De kids vinden het leuk, aaien en voeren van roggen. Er zijn Beluga walvissen en nog veel meer. Rond 16 uur gaan we richting camping, vlakbij, Seaport RV Park. Mooi zwembad, niet zo’n mooie plek, geen schaduw op een veldje. Ach ja, 1 nachtje. Effe zwemmen. Florian wil geen bandjes meer, eens kijken hoe dat gaat. Verrassend goed! Hij duikt samen met Rosalie dingetjes op, wel met duikbril, maar dan nog! Hij blijft goed boven, net zoiets als Rosalie toen ze net haar A had, maar net dus ;-). Hopelijk werkt dat goed door na de vakantie als de zwemles weer verder gaat.

We gaan weer lekker sushi eten en rond 20 uur zijn we weer terug. Kids gaan probleemloos naar bed, nog ff relaxen en dit stukje tikken. Morgen richting Adirondacks, niet in 1x waarschijnlijk ergens halverwege stoppen.

Voor ons doen uitgeslapen, ik om 7.30 en de kids iets later, wow! Eerst nog ff zwemmen, rond 10 uur vertrekken we richting the Berkshires, een schijnbaar erg mooie camping Hidden Valley Campground. Onderweg stoppen we nog voor boodschapjes en een lunch bij Denny’s. Rond 16 uur zijn we er en het is een mooie camping. We krijgen een plekje vooraan vlakbij alles. Handig met kinderen ;-). Wat eerst? Zwemmen natuurlijk!

We eten van het kampvuur, eerst hotdogs en daarna nog smores. Dan naar de ‘recroom’, ff spelen met pingpong, airhockey en ander speelgoed.

De nacht brengt een flinke regenbui, eventjes eruit om de dakramen dicht te doen. We slapen weer uit tot zeker 7.30! Ik bak roerei voor de kids, de rookmelder staat iets te dichtbij oid want hij gaat steeds af ;-). Bakken met hindernissen. De kids willen weer naar de recroom, ik ga een rondje hardlopen, lekkere heuveltjes 😉 en Alice draait een wasje.

De lunch verzorgen we zelf, ham-turkey sandwiches, ei met brood en pretzels voor de kids (yep, nogmaals). Rond 14 uur nog een buitje, dan is Florian weer druk in de recroom.

Om 15.25 gaan we naar Secret Life of Pets, leuke film! Heerlijke bioscoop met super luxe stoelen waar je in kunt liggen, lekker! We nemen eten mee van de foodcourt, pizza voor Florian, pasta voor Rosalie en Japans voor ons. Verrassend genoeg is alles op!! Morgen weer op pad, richting Lake George.

[xmlgm ngg_gallery=80]

Comments are closed.