browser icon
You are using an insecure version of your web browser. Please update your browser!
Using an outdated browser makes your computer unsafe. For a safer, faster, more enjoyable user experience, please update your browser today or try a newer browser.

25 – 27 juli: Een paar dagen Rhode Island

Posted by on juli 25, 2016

We zijn weer vroeg op, maar deze keer goed geslapen. Vooral Florian slaapt lang, tot dik 7 uur. Als we vertrekken ga ik eerst maar eens dumpen, best makkelijk maar er zijn leukere dingen ;-).

Eerste stop bij een ontbijt tentje, Brewster Coffee House. Leuk tentje met okay eten, echt Amerikaans ontbijt te krijgen. Alice neemt blueberry pancakes, Rosalie en ik een bagel met ei en ik met creamcheese. Florian een croissant, de avonturier ;-).

Dan verder op pad. Ik heb een camping opgezocht met mooi zwembad en kind vriendelijk, Wawaloam Campground. Maar 2 uurtjes rijden, eerst natuurlijk nog de laatste boodschappen. Google geeft een Walmart aan bij Newport. Leuk ritje, vooral weer het stuk van de snelweg af. Als we boodschappen hebben gedaan, lunchen we daar ook meteen bij 99 Restaurant, een soort Applebees. Lekker!

Het laatste stuk is vrij kort en lekker rustig, zeker het laatste stuk. De camping ligt erg rustig en we krijgen een mooi plekje vlakbij alles. Natuurlijk eerst zwemmen! Ons straatje loopt leeg dus we hebben een heel ruime plek ;-).

Na het zwemmen douchen we effe en dan op pad om wat te eten. Chinees, net als bij ons een gigantische hoeveelheid en dan bestel ik ook nog de kleine varianten waar mogelijk. Hier krijg je dus mooie bakjes om het mee te nemen. Een lunch (of 2) zit er wel in. Gelukkig net voor het, pikke, donker terug. In dit gebied rijden in het donker lijkt me niks. We zitten echt wat meer achteraf hier. Het druppelt nu ook zachtjes, lekker voor de nacht. Dat is tot nu toe wel fijn, ’s avonds koelt het lekker af. Morgen staat er in ieder geval zwemmen op het programma.

Lekker geslapen, wel op tijd op, maar wij liggen ook niet laat op bed. Ik loop eerst een rondje hard, bijna 6 km, glooiend in al best een hitte. Leuk rondje, voelt goed. Daarna gaan we zwemmen. Het plan is in de ochtend te zwemmen en na de lunch op pad. De kids hebben een vlog gezien over Build-a-bear, daar willen ze heen, zelf een beer samenstellen.

Na de lunch dus op pad. Eerste stop Build a bear, leuk concept en de kids vinden het prachtig. Allebei dus een aangeklede beer. Er is ook een Victoria Secret en die kan Alice niet laten schieten en een Claires voor de kids weer, pffff. Daarna gaan naar Whole Foods, de beste supermarkt ooit, mag ook wat kosten! Vooral dus voor het eten vanavond en wat andere kleine dingen. Sushi voor Florian en ons en Rosalie stelt zelf wat samen. Het was weer top, echt goede sushi! Ook nog queso salsa meegenomen, snel testen.

Na het eten nog ff zwemmen en dan het kampvuur aan, al 2x goed gelukt, ik leer het wel! Weer smores maken en half opeten ;-).

Vanavond ff bekeken wat we gaan doen, we vertrekken dus en eerste stop wordt Mystic Seaport.

[xmlgm ngg_gallery=79]

Comments are closed.