browser icon
You are using an insecure version of your web browser. Please update your browser!
Using an outdated browser makes your computer unsafe. For a safer, faster, more enjoyable user experience, please update your browser today or try a newer browser.

Een paar dagen Seminyak

Posted by on juli 23, 2015

Deze keer hebben we niet veel last van jetlag, tenminste niet van ’s nachts wakker zijn. We slapen juist heel erg uit, vooral Florian. Ook de 2e nacht slaapt hij van ca. 23 tot 11 uur. Ons ontbijt is dus een lunch, helaas zonder dat het een indo lunch is. Dat krijg ik er bij Alice en kids echt niet in ;-).

We ontbijten bij een leuk cafeetje vlakbij ons verblijf, het Moonlight Café. Je kunt erg leuk op het dakterras zitten. De kids nemen een croissant en een bagel met sap, echte Icetea (en nee die willen ze niet ;-). Daarna gaan we wat zwembad speeltjes halen, luchtbed, zit hagedis en band. Een stuk interessanter ineens dat zwembadje.

Het grappigst vind ik nog hoe snel Florian het snorkelen doorheeft! Samen met Rosalie wedstrijdjes doen gaat ook mooi, en maar vals spelen ;-). Ik wil daarna nog ff wat halen bij Warung Bambuku, die schijnt heel goed te zijn. Ik heb de pech dat ie tot de 22 ste dicht is. Dan maar weer verse noedelsoep mee. Het eten kost hier, zeker bij de kleine tentjes geen drol!

We zitten aan de westkant van Bali dus daar kunnen we een zonsondergang zien. Na het zwemmen en douchen pakken we een taxi naar het strand. Helaas zien we door de as van Mt. Raung de zon ‘onder de as’ gaan. De kids vinden het strand erg leuk, zwemmen is hier voor hen niet mogelijk door de hoge golven, wel dus voor surfen en bodyboarden maar dat gaan wij niet doen.

We wandelen een stuk langs het strand en gaan dan op zoek naar een warung. En wat gebeurd er als je er naar op zoek bent? Juist, je komt er geen tegen. We belanden uiteindelijk in een drukke straat en zien een japanner. Ook goed! De kids eten eindelijk eens goed en zonder gezeur, sushi met komkommer en tonijn en nog wat garnaal tempura voor Rosalie. Wij hebben ook erg lekkere sushi en wat andere kleine gerechtjes. Erg lekker. Deze keer een stuk duurder maar voor ons valt het nog wel mee. Daarna wandelen we langs een ijscoboer en gaan dan terug naar ons verblijf.

Vandaag een kidsdag. We gaan naar Water Splash in Canggu. We zijn weer vrij laat, maar het wordt al vroeger ;-). Eerst ff ontbijten en dan een taxi naar het waterpark.

De prijzen zijn westers maar het is een mooi, erg nieuw waterpark voor de wat jongere kinderen, perfect voor ons. Florian gaat helemaal los met bommetje maken, glijbanen en banden. Rosalie vindt vooral het slingertouw mooi. Papa die kan in z’n uppie van de grootste glijbanen af, wat zijn het toch helden ;-). We lunchen hier ook en de nasi en bami is weer top, de kids een heerlijke hotdog met frites (zucht). Rond 16.30 zijn we weer terug, alvast wat inpakken en opblaasspul leeg maken (is daar niet iets slimmers voor, een zuigpomp oid?).

Nog even rondwandelen voor het diner en pinnen regelen. Helaas is het roti canai tentje afgeladen vol (zal wel goed zijn!), gelukkig vinden we nog een moderne variant op een Warung. Ik maak een nasi campur (zeg maar de nasi rames zoals bij onze toko, zelf kiezen. Witte rijst met boontjes, broccoli, Balinese kip en tonijn curry met wat sambal. Lekker!! Alice gaat voor de nasi goreng ook top. Voor de kids yakitori, witte rijst en broccoli. Eindelijk gaat Florian ook voor de nasi en ja hoor dat eet ie en vindt hij lekker, dat eigenwijze portret! 😉

Daarna wandelen we terug en de kids en Alice nemen nog een ijsje en ook nog allebei een crêpe met nutella! Jaha ik weet het we zitten op Bali, tja die kids van ons hebben een eigen mening ;-).

Morgen vertrek naar Lovina met Yordi onze chauffeur, eens kijken of we nog wat moois zien onderweg. Het Noorden van Bali belooft wat rustiger te worden en dat mag wel van mij.

[xmlgm ngg_gallery=69]

Comments are closed.