browser icon
You are using an insecure version of your web browser. Please update your browser!
Using an outdated browser makes your computer unsafe. For a safer, faster, more enjoyable user experience, please update your browser today or try a newer browser.

Lekker op vakantie

Posted by on juli 20, 2015

Na wat zorgen of onze reis wel door zou gaan door een ‘technisch failliete’ Malaysian Airlines en een vulkaan die aan het rommelen is. Gelukkig lijkt het nu allemaal goed te komen.

We zijn nu op Schiphol bij de gate van onze vlucht. Vanmorgen al vroeg wakker en de laatste dingen gedaan. Volgens mij niets vergeten. IPads gevuld met films en spelletjes, batterijen vol, 2 koffers (heel bescheiden) en 4 stuks handbagage. Op Schiphol lekker makkelijk parkeren waarbij ze de auto meenemen vanaf vertrekhal, goedkoper dan trein en taxi. Later vul ik dit verhaal verder aan.

Nog 2 1/2 uur te gaan en de vlucht gaat gelukkig goed met de kids. Ze vermaken zich prima. Lekker eten aan boord, Aziatisch natuurlijk, pittige ketjap kip voor de lunch en het ontbijt Nasi Lemak met sambal garnaaltjes.

De eerste vlucht is erg goed gegaan. Het laatste stuk wel wat heftige turbulentie, blijft niet leuk. Het vliegveld hotel zit meteen naast de gate waar wij uit komen. Nog ff wat drinken halen en dan slapen. We hebben 2 kamers naast elkaar voor 6 uur.

De korte nacht doet goed, na zo’n 4 uur slaap ben ik weer wakker. Florian ligt overdwars in bed mij weg te duwen ;-). Die wakker krijgen kost meer moeite. Toch gelukt en niet eens humeurig ;-).

Dan de laatste etappe, naar Bali. Met het treintje naar de juiste gate en dan zitten we in een halfvol vliegtuig, jammer dat dat niet op het lange stuk is! Deze vlucht heeft wel best wat turbulentie en door de vulkaan uitbarsting van Mt. Rang moeten we wat omvliegen, ipv 3 uur nu opeens 4,5 uur. We komen dus wat later op Bali aan.

Gelukkig gaat het op Bali als een speer, we staan na minder dan een half uur wachten al bij onze taxi. Dan gaat het weer wat langzamer, erg druk op de weg. Florian valt in slaap en we zijn om ca 20.30-21 uur bij Guesthouse Villa Sorrento. Het ziet er top uit, eigen zwembad, 2 slaapkamers, top! Melanie helpt ons met wat eten bestellen en we eten heerlijke nasi, bami en sate. Super, de kids zwemmen nog eventjes en dan naar bed. Oeps omdat we aparte slaapkamers hebben durven ze niet alleen te slapen. Florian bij mij en Rosalie bij Alice.

We slapen super, geen jetlag nog. Florian zelfs tot 11 uur, de klok rond! Vandaag doen we verder niets. Ontbijt bij Moonlight Café, veel te westers voor mij, morgen gewoon nasi ;-). We wandelen wat rond effe pinnen en geld wisselen. Je krijgt hier miljoenen ;-). Dan gaan we terug. Alice heeft een massage uitgezocht en ook Rosalie wil dat wel proberen. Om 16 uur komt er iemand langs. Eerst nog ff zwemmen en dan ga ik een sim regelen, 7 euro voor 4 gb, prijzig hier ;-). Ik neem meteen wat noedelsoepjes mee, wij genieten ervan de kids zeuren (Poeh, zijn dit wel de mijne ;-)). Alice en Rosalie genieten van de massage en Florian en ik relaxen ook wat.

We eten lekker indo en voor de kids nogmaals frietjes met sate. Morgen moeten ze echt wat anders! Nog een nachtje met de kids bij ons en ff dit stukje afmaken. Zometeen lekker slapen. Dat Bali wordt wel wat!

[xmlgm ngg_gallery=68]

Comments are closed.