browser icon
You are using an insecure version of your web browser. Please update your browser!
Using an outdated browser makes your computer unsafe. For a safer, faster, more enjoyable user experience, please update your browser today or try a newer browser.

Dagje op camping Lake Alattoona

Posted by on augustus 13, 2014

Vandaag staat er eigenlijk alleen op het programma dat we de spullen moeten inpakken en de camper vast wat op moeten ruimen. Alice gaat de spullen inpakken en ik ga met de kids zwemmen.

Het is top weer vandaag, het is warm maar niet vochtig dus het voelt best goed aan. We liggen tot de middag bij het zwembad en daarna gaan we lunchen bij de camper. Daarna weer zwemmen maar niet zo lang, ik blijf zelfs in m’n uppie achter, ook lekker ff! Om 15 uur loop ik ook terug, genoeg zon gehad, lekker in de schaduw bij de camper. Voor de kids popcorn maken en Alice heeft het meeste al gedaan.

Vanavond hebben we bij Henry’s Louisiana Grill gegeten en het was heerlijk! Het lekkerste van deze vakantie. Als voorgerecht deelden we calamaris met een citrus chili dip. Als hoofdgerecht had ik de blackened zalm met pittige rode rijst en koriander-jalapeno saus. Top! Alice had de Louisiana Oh La La, gefrituurde oesters, garnalen en rivierkreeftjes in een romige cajunsaus met spinazie en geroosterde knoflook, ook top. Echt lekker! Goede afsluiter, morgen zal wel niet veel bijzonders worden.

De kids naar bed en alvast wat schoonmaken en blog bijwerken. Morgen brengen we de camper terug en worden we naar Atlanta gebracht, we hebben dan nog een nachtje in het Hilton bij het vliegveld.

[xmlgm ngg_gallery=64]

One Response to Dagje op camping Lake Alattoona