browser icon
You are using an insecure version of your web browser. Please update your browser!
Using an outdated browser makes your computer unsafe. For a safer, faster, more enjoyable user experience, please update your browser today or try a newer browser.

Naar Lake Allatoona, de laatste camping

Posted by on augustus 12, 2014

Vanacht heeft het weer flink geregend. We vertrekken redelijk op tijd en het regent nog een tijdje, vind Florian echt helemaal niets, wat is dat toch? Het is een mooi stuk om te rijden, Tomtom wilde ons eerst via Atlanta laten rijden en dan weer naar het noorden maar een ‚vermijd snelwegen’ kwam met een stuk mooiere route door het Nantahala National Forest en Chattahoochee National Forest die niet eens veel langer duurde.

We lunchen lekker bij een mexicaans restaurant, de kids mexicaanse tosti met kip (quesedilla met kip), voor mij fish taco’s en voor Alice een burrito met kip. Lekker. We halen wat bij een japanner voor vanavond.

Het laatste stukje van de rit gaat goed en we komen mooi op tijd aan op de camping. Ook hier is het weer erg rustig. De camping ligt aan een meer en de plekken zijn mooi ruim. Deze keer wel een full hookup want de black en grey moeten leeg donderdag. Het eerste dat we natuurlijk doen is zwemmen, er is ook een zwembad en in eerste instantie is het weer een privébad, later komen er nog wat andere kinderen bij.

De douches en toiletten zijn hier spic-span, da’s wel zo fijn en deze keer ook bij de dames ;-). We eten erg lekker, de lekkerste nasi en noedels. Daarna ga ik nog ff met de kids naar het meer, het ziet er erg mooi uit en de kids spelen nog ff met hun hengeltjes en ik maak wat foto’s. Mooi plekje hier aan Lake Allatoona. Het weer is ook weer helemaal goed en aardig warm maar nu met een heerlijk briesje, lekker. Hopelijk koelt het vanavond goed af. We hebben weer internet dus ik kan de blog weer bijwerken. Er rijdt hier wel een trein vrij dicht langs, hopelijk komt die niet ’s nachts langs!

Morgen begint Alice met inpakken en verder relaxen we wat bij het zwembad of het meer.

[xmlgm ngg_gallery=63]

Comments are closed.