browser icon
You are using an insecure version of your web browser. Please update your browser!
Using an outdated browser makes your computer unsafe. For a safer, faster, more enjoyable user experience, please update your browser today or try a newer browser.

Frankrijk 2007: Dag 9

Posted by on mei 6, 2007
Vandaag zijn we in Grasse geweest, helaas is het dus zondag en is het merendeel van de winkels e.d. dicht. Gezellig stadje, dat wel, maar dicht is het toch minder gezellig. Gelukkig vinden we wel een leuk pleintje met een terrasje in de zon, oh ja het is perfect weer! Eerst gewoon wat te drinken daar en dan weer op pad. Ach laten we daar ook maar gaan lunchen, via een omweg komen we weer op hetzelfde pleintje.

De lunch is niet geweldig, ach foute keus een keertje. Wel lekker op het terrasje en Rosalie vind het prachtig zo. Fijn dat ze het zo leuk vind om rondgereden te worden in haar ‘troon’ 😉 Echt de perfecte kinderwagen die het perfect doet als kinderstoel op het terras, restaurant, caravan, etc.
De terugweg nemen we weer de lange route zodat Madammeke wat langer kan slapen, net als de heenweg. Mooie route door het Esterelle massief, lekker op ons gemak, het zou helemaal leuk zijn als we nu vaker konden stoppen om een terrasje te pikken. Maar dat kan nog niet met Madammeke die haar middag- en ochtendslaapje nog nodig heeft.
Terug op de camping ga ik eindelijk hardlopen. Pffff dat was afzien, route gekozen door een ‘militair’ trainingsgebied en via de ‘hoofdweg’ terug. Heuvelachtig en vooral het eerste stuk lastige ondergrond. Uiteindelijk 7 km gelopen, ach het is iets. Volgende keer ga ik gewoon een stukje langs de weg, een km of 3-4 heen en dan omdraaien. In ieder geval iets van training voor de 10 km in Aalten over 3 weken.
Vanavond eten we een lekkere salade met de verse pasta en paddestoelensaus van de luxe supermarkt. Wat erg tegenviel, de saus leek meer op een vleessaus, de salade was wel lekker. Gelukkig had ik nog een potje Truffel met porcini (Tartufata) en parmezaan meegenomen en werd het toch wat lekkerder. Hopelijk is de bolognaise saus beter. Het leukst was wel dat Rosalie die Tartufata erg lekker vond, ze heeft dus wel smaak ;-).

Comments are closed.