browser icon
You are using an insecure version of your web browser. Please update your browser!
Using an outdated browser makes your computer unsafe. For a safer, faster, more enjoyable user experience, please update your browser today or try a newer browser.

Frankrijk 2007: Dag 13

Posted by on mei 10, 2007
Vanacht heeft Rosalie weer wat onrustig geslapen, ze begint dan wat te hoesten, een droog kuchje en wordt dan wakker. Met een slokje water gaat het dan weer. Eerst om 23 uur door mama een keertje en toen om 4 uur nog een keertje door mij, daarna slaap je dan weer verder.
Het ontbijt was erg gezellig met Rosalie die veel lol had met een hele peer ;-). Na Rosalies ochtendslaapje op weg naar het strand. In het begin ben je wat ‘bang’ van al dat zand maar dat was al snel over. Toen ging je zelf rondkruipen. Toen met het emmer en schepje aan de gang, wat meer naar de branding voor het ‘stevigere’ zand. Het emmertje gevuld met water, dat werd spatteren. Jammer wel dat het water wat koud was en we dus niet gingen zwemmen. Na het spelen nog afspoelen onder de douche, ook koud water en dat vind je dan wat minder 😉 net mama ;-).
We hebben op het strand nog een broodje gegeten en kwamen om 14 uur weer terug op de camping, na je fruithapje ging je weer even slapen.

Zaterdag vertrekken we al weer richting Langres dus moesten we nog boodschappen doen, wat lekkere dingen voor thuis zoals morieljes, fond de veau-poeder en nog wat dingen voor onderweg. Mama heeft nog wat espadrilles gescoord en voor Rosalie een paar kleine speeltjes om haar onderweg tevreden te houden.
Voor het avondeten wat oosters eten gehaald en na haar ratatouille hapje had Rosalie het al bijna gehad. Ze heeft wel nog wat geproefd van ons eten maar toen was het al snel over. De fles at ze nog maar net op en toen sliep ze al. Tandenpoetsen en voorlezen hebben we dus maar niet meer gedaan.

Morgen gaan we een laatste keer hier lekker uitgebreid lunchen ergens (op een terrasje) en dan vertrekken we zaterdag naar Langres.

Comments are closed.