browser icon
You are using an insecure version of your web browser. Please update your browser!
Using an outdated browser makes your computer unsafe. For a safer, faster, more enjoyable user experience, please update your browser today or try a newer browser.

De terugweg begint

Posted by on augustus 6, 2014

Vandaag moesten we besluiten hoe we terug richting Atlanta zouden gaan. In eerste instantie was onze planning om richting de kust te gaan. Omdat we zien dat het daar de komende tijd flink aan het regenen zal zijn kiezen we ervoor om meer in het binnenland te blijven. We gaan kijken of we wat meer de Blue Ridge Parkway kunnen volgen ongeveer en misschien via de Smoky Mountains te gaan.

Vandaag gaat de rit eerst langs de Skyline Drive, daarna gaan we verder zuidelijk om naar de volgende camping te rijden. Tijdens de lunchstop kijken we welke dat wordt, we kiezen voor Running Cedar Run in Gretna. We lunchen lekker bij Panera Bread, normale porties en ook voor de kids wat kleine dingen en eens geen friet, soep en een tosti. Daarna ga ik naar de kapper om m’n kale bolleke te laten scheren met de tondeuse. Belachelijk wat dat moet kosten! $ 18! En dan vraagt ze ook nog of ik geshampood moet worden! Ik zeg: no not necessary, a rinse will be fine. Ach ja, je moet wat. De kids gaan weer voor een ijsje wat ze zelf kunnen samenstellen. En zoals zo vaak, ze eten er amper van, zucht.

Daarna verder naar de camping. Ik wil nog wat pinnen en we belanden in een klein plaatsje Hurt. Eerst een poging op een verlaten en vervallen winkelcentrum, geen pin, wel een japanner. Lekker noedels voor vanavond! Dan het dorpje zelf in, dat ziet er dan weer heel leuk uit. Het ritje ernaar toe laat een oude spoorbrug zien en dat ziet er heel nostalgisch en western achtig uit, heel mooi. Zou een mooie wandeling waard geweest zijn! Maar nee we moeten verder, onze ritjes en stops duren altijd een stuk langer dan Tom aangeeft en het is alweer 16 uur en de kids willen natuurlijk nog zwemmen. Pinnen lukt uiteindelijk, niet alle banken gebruiken Maestro en zeker in kleine plaatsten heb je lokale banken.

De camping is een erg kleine camping, volgens de site maar 23 plekken, maar wij krijgen plek 51. Niets bijzonders, wel een ruime plek en erg goedkoop. Het is hier super rustig, heerlijk! Zeker als je net van zo’n Yogi Bear camping afkomt! We hebben het zwembad voor ons alleen eerst en hier liggen allerlei waterspeeldingen die de kids heerlijk vinden, leuk! Het toiletgebouw zijn eigenlijk 2 badkamers, erbij zit een gameroom met pooltafel en airhockey (gratis), speelgoed en dit is de eerste keer dat de kids hier mee aan de slag gaan. Rosalie probeer ik te leren biljarten (stoten) en ik moet zeggen het lukt aardig, zou ik haar libre kunnen leren over een tijdje ;-).

De noedels smaken top en ook de kids smullen ervan. Daarna een poging wagen om lichtstrepen van autos te fotograferen maar er komen bijna geen auto’s langs, zeker niet als het echt donker is.

Morgen blijven nog een dagje hier, gewoon lekker zwemmen en relaxen en niet rijden. Ik heb naar de route gekeken en ik denk dat we vrijdag naar Kingsport, Tennessee gaan dan naar Bryson City, North Carolina en van daar naar Woodstock, Georgia waar we de camper inleveren. We hebben al een luxe hotel geboekt bij het vliegveld in Atlanta, het Hilton dat is wel lekker als laatste nacht.

[xmlgm ngg_gallery=57]

Comments are closed.