browser icon
You are using an insecure version of your web browser. Please update your browser!
Using an outdated browser makes your computer unsafe. For a safer, faster, more enjoyable user experience, please update your browser today or try a newer browser.

Frankrijk 2007: Dag 14

Posted by on mei 11, 2007
Vandaag dus de laatste dag in Frejus. ’s Middags gaan we lekker lunchen langs de boulevard van Frejus. Jammer genoeg was het eten niet super, maar nog steeds erg leuk. Rosalie heeft ontdekt hoe ze de kinderwagen kan ‘beklimmen’, we moeten dus voortaan erg goed oppassen en de riempjes goed vastmaken zodat ze dat niet kan.

Vandaag heeft Rosalie voor het eerst haar sandaaltjes aan gehad en dat zag er erg leuk uit. Ik heb het idee dat ze nu wat vaster op haar voeten/beentjes staat, misschien helpt het haar wel met het lopen.

’s Avonds zijn we bij Snack 83 gaan eten, snel nog een Pan Americain en een Pan Kebab-frites, best lekker maar het ging vooral om het snelle. Bij terugkomst Rosalie in badje gedaan en toen kon het opruimen en inpakken beginnen. Jammer maar helaas, het Frejus gedeelte zit er bijna op, morgenochtend om ca. 8.30 vertrekken we naar Langres. Hopelijk krijgen we daar nog een paar dagen met lekker weer, maar leuk zullen ze wel zijn.

Comments are closed.