browser icon
You are using an insecure version of your web browser. Please update your browser!
Using an outdated browser makes your computer unsafe. For a safer, faster, more enjoyable user experience, please update your browser today or try a newer browser.

Frankrijk 2007: Dag 16

Posted by on mei 13, 2007
Het begin van de dag is niet zo goed, het zou mooi weer worden maar het is fris en het waait flink.
Na Rosalies slaapje gaan we zwemmen in het binnenbad, het is lekker rustig en Rosalie vindt het geweldig. Ze spattert er flink op los en is helemaal niet bang, in het ondiepe gedeelte wil ze zelfs wat los staan maar dat mag ze niet van ons.
Voor de lunch lopen we naar een adres uit het boek “Lekker onderweg door Frankrijk”, helaas is het daar vol! Dus lopen we terug naar een restaurant meteen aan het meer. De kaart is simpel en Alice gaat voor de mosselen en ik voor een specialiteit (volgens een of ander reisboekje), de Andouillettes Dijonaise. Dit blijkt een pens-worst te zijn, wat een smerig ding zeg, en stinken dat dat ding doet! De saus is wel lekker dus ik eet alleen wat frites met mosterdaus. Rosalie krijgt haar fruithapje en eet ook wat frietjes op. Wat is friet toch een perfect kindervoedsel, ze kunnen het makkelijk zelf eten, je krijgt er niet teveel rotzooi van en ze vinden het allemaal lekker.

’s Avonds gaan we een salade eten bij Mc Donalds en daar eet Rosalie bijna een heel bakje met DeLuxe Potatoes op, kruidige aardappelpartjes 😉 en dan nog een yoghurthapje met fruit. Een flinke stortbui als we vertrekken en Rosalie vindt al die nattigheid geweldig! Leuk hoor.

Comments are closed.