browser icon
You are using an insecure version of your web browser. Please update your browser!
Using an outdated browser makes your computer unsafe. For a safer, faster, more enjoyable user experience, please update your browser today or try a newer browser.

De rit naar Washington

Posted by on juli 31, 2014

Vandaag rustig aan vertrokken naar Washington, het zou een korte rit moeten worden. Eerst langs de Starbucks voor de nodige cafeïne en calorien. Daarna op pad. De route in Tomtom met vermijdt snelwegen.

Dit is weer zo’n leuke route, tenminste gedeeltes. Het enige nadeel is dat er langs de highways weinig rustplekken zijn waar je kunt stoppen voor de lunch. Uiteindelijk wel iets gevonden maar dat blijkt een eindje om te zijn, maar dan wel een mooi park aan een meer waar je ook nog entree voor moet betalen ;-). We doen het maar want anders blijf je rijden en het is een mooie plek. We lunchen met de pizza van gisteren, opwarmen in koekenpan en daarnaast nog een zelfgemaakte Turkey-Swiss Sandwich.

Daarna verder, hier komen we weer in meer stedelijk gebied en een stuk drukker. Dit is meteen minder leuk rijden. We willen nog wat boodschappen doen en een voordeel van stedelijk is natuurlijk wel weer dat er bijvoorbeeld een Whole Foods Market is, een erg luxe supermarkt! Daar halen we wat lekkers voor vanavond van de kant en klaar afdeling. Allemaal onze eigen maaltijd, zelf samengesteld. Hopelijk is het lekker!

We zitten dan zeg maar in de suburbs van Washington en het is erg druk. Over het laatste stukje wat Tomtom en Google aangeeft als 11 minuten doen we bijna een uur. De camping is ruim en heeft aardige plekken. We hebben een leuk plekje met natuurlijk weer een picknick tafel en kampvuurplek. Eerst zwemmen en dat is weer top, 2 zwembaden waar zelfs Alice nu ff in komt zwemmen. Daarna weer lekker douchen en de maaltijden gaan proberen.

De maaltijden blijken echt heel goed te zijn! Iedereen vindt het lekker en we eten allemaal erg goed, lekker en volgens mij ook nog gezond. Ik had ff m’n bedenkingen maar het was top!

Het is hier wel een stuk warmer en dat zullen we s nachts wel merken, eens kijken hoe het is met airco aan s nachts.

Deze camping is ook erg druk bezocht door toeristen, hier zien we voor het eerst meer gehuurde campers en natuurlijk ook weer Nederlanders, daar maken we een kort praatje mee, maar zwemmen gaat voor. 😉

Na het eten het kampvuur aan en hier lukt het weer eens goed, he he ;-). Smores maken waar de kids van smullen.

Je hoort de snelweg wel best goed, hopelijk hebben we daar geen last van vannacht en wat ook opvalt is dat er heel veel helicopters vrij laat over vliegen. Florian vindt dat prachtig.

Morgen wordt het wat minder weer en zaterdag willen we Washington in.

[xmlgm ngg_gallery=51]

Comments are closed.