browser icon
You are using an insecure version of your web browser. Please update your browser!
Using an outdated browser makes your computer unsafe. For a safer, faster, more enjoyable user experience, please update your browser today or try a newer browser.

Great Ocean Road en Melbourne

Posted by on januari 17, 2006

Dag Allemaal,

Vanuit Mt. Gambier zijn we gestart met de Great Ocean Road, dat hebben we erg op ons gemak gedaan. Eerst een overnachting aan het begin en daarna iedere dag zo’n 100km en vroeg de camping op. Wat een prachtige route om te rijden, Highway 101 in Amerika is mooi maar is helemaal  niets vergeleken met deze weg, vooral het eerste stuk is super. Om de 300m. stoppen om weer wat moois te aanschouwen.

Niet alleen mooi qua natuur maar ook voor onze eisen om te eten kwam het eindelijk helemaal goed ;-). In de plaatsjes die we tegenkwamen hebben we eigenlijk overal wel lekker gegeten, tuurlijk niets australisch bestellen, gewoon mediterraan enzo 😉

Na zo’n 4 dagen kwamen we in Melbourne aan, naar de camping en toen meteen de stad in om kaartjes te regelen voor the Australian Open. Wij wilden naar de Centre Court en dachten dat we dan maar 1 wedstrijd zouden zien, dat bleek dus niet zo te zijn, het was een kaartje voor de hele dag voor heel het gebied waar het tournooi wordt gehouden, behalve een andere hoofdcourt. Dat was erg leuk, we hebben 3 wedstrijden kunnen kijken (gedeeltes ervan), Sharapova vs. een Duitse, een Thai vs. een Argentijn en Davenport vs. Australische. Erg leuk, ook om fotos te maken enzo. Die dag bleek dus helemaal vol te zitten 😉 Vandaag hebben we eerst uitgeslapen tot 11 uur en daarna op ons gemak de stad in, een late lunch in Chinatown want ik had erg veel zin in Bami (bemmie) 😉 (insider joke). Toen naar het aquarium, eigenlijk moet ik dat niet zeggen want de fotos zijn erg mooi en het lijkt net of ze onderwater genomen zijn.

Nu dus een internetcafe en straks gaan we bij een leuk Italiaans tentje eten want Alice mag haar wekelijkse glaasje wijn, wat is ze aan het afkicken zeg, pffffff 😉

Morgen gaan we richting Sydney, we weten nog niet precies hoe, waarschijnlijk via de Snowy Mountains en de Blue Mountains, we zullen zien.

Nu wat fotos…..

Great Ocean Road

12 Apostles – Great Ocean Road

Erskine Waterval, bij Lorne – Great Ocean Road

Davenport

Comments are closed.