Barbecue recepten

Gevulde Lente Forel

15-4-2009 - Vis gerechten - Bezocht: 17 keer - Doorgestuurd: 0 keer - Hoofdgerecht - Italie - Leg de peultjes twee minuten in kokend water, spoel ze af en dep ze droog. Maak een ...... 4 forellen 100 gr peultjes 100 gr roomkaas 100 gr Hollandse garnalen 2 charlotjes in h.....

Italiaanse varkenshaasje

9-4-2009 - Vlees gerechten - Bezocht: 58 keer - Doorgestuurd: 0 keer - Hoofdgerecht - Italie - Wikkel de katenspek ruim om de haasjes en zet ze vast met een sateprikker. De olie...... 4 varkenshaasjes van ong. 175 gr. 1 potje zongedroogde tomaten op olie. 150 gram katensp.....

Doperwten en aardappels met dille

14-11-2008 - Groente gerechten - Bezocht: 17 keer - Doorgestuurd: 0 keer - Bijgerecht - Griekenland - Verhit de olijfolie in een pan en fruit daarin de lente-uien, knoflook en de helft va...... 6 el olijfolie extra vergine 1 bosje dille, fijngehakt 3 lente-uien, in ringetjes 2 ten.....

Garnalensalade

19-8-2008 - Slanke gerechten - Bezocht: 7 keer - Doorgestuurd: 0 keer - Hoofdgerecht - Nederland - 1. Doe de garnalen in een kom 2. Maak de sinaasappel, avocado, komkommer en bosui sc...... 75 gram hollandse garnalen 60 gram sinaasappel 60 gram avocado 100 gram komkommer 1 bo.....

Bieten en kikkererwtendip

11-7-2008 - Tapas+Mezze gerechten - Bezocht: 18 keer - Doorgestuurd: 0 keer - Snack - Griekenland - Doe alle ingrediënten behalve de yoghurt en de peper en zout in een blender en laat d...... 250 gram gekookte bieten 250 gram gekookte kikkererwten 100 ml olijfolie extra vergine .....

Bloemkool met Serranoham en tomaten

24-6-2008 - Groente gerechten - Bezocht: 14 keer - Doorgestuurd: 0 keer - Bijgerecht - Spanje - Kook de bloemkoolroosjes 4 à 5 minuten in ruim water met zout tot ze beetgaar zijn. L...... 1 middelgrote bloemkool, in kleine roosjes 6 el olijfolie extra vergine 6-8 sjalotten, f.....

Kipsalade met noten

13-6-2008 - Slanke gerechten - Bezocht: 9 keer - Doorgestuurd: 0 keer - Lunchgerecht - Nederland - 1. Snijd de kip in reepjes en stoom de kipfilets in 5 minuten gaar boven de kipbouill...... 2 perziken 5 pecan noten of walnoten 125g kipfilets 8 dl kipbouillon 200g gemengd.....

Indiaase Wortelsoep

13-6-2008 - Slanke gerechten - Bezocht: 23 keer - Doorgestuurd: 0 keer - Voorgerecht - India - 1. Verhit de olie in een (soep)pan en fruit de ui 5 minuten op een halfhoog vuur. 2....... 2 el Verse koriander, fijngehakt 1 kuipje Rode currypasta Peper en zout 1 el Olijfolie.....

Gazpacho

13-6-2008 - Soep gerechten - Bezocht: 14 keer - Doorgestuurd: 0 keer - Voorgerecht - Spanje - 1. Verwarm de over voor op 240C. 2. Maak de parika’s schoon, snijd ze in vieren en r...... 2 el. rode wijnazijn 2 rode paprika's 2 komkommers, fijngehakt 2 teentjes knoflook 1 l.....

Gegrilde tonijn met Baskische tomatensaus

28-3-2008 - Vis gerechten - Bezocht: 22 keer - Doorgestuurd: 0 keer - Hoofdgerecht - Spanje - Kook de aardappels gaar en laat ze afkoelen. Snijd ze doormidden. Roer in een kom ...... 1 kilo tonijnsteaks, in blokjes van 3 cm 12 kleine rode aardappels, schoongeschrobd 4 e.....

Gegratineerde kreeft met kruiden

25-10-2007 - Vis gerechten - Bezocht: 14 keer - Doorgestuurd: 0 keer - Voorgerecht - Frankrijk - Kreeft over de lengte doorsnijden en het vlees wat los maken maar wel in de schaal la...... 1 kreeft, gekookt 1 teen knoflook, geperst 1 tl provencaalse kruiden 2 flinke el. boter.....

Tomatensalade met rode ui en ingemaakte citroen

19-7-2007 - Salade gerechten - Bezocht: 78 keer - Doorgestuurd: 0 keer - Bijgerecht - Marokko - Halveer de kerstomaatjes. Snijd de ui in flinterdunne ringen. Schraap de pulp uit de ...... 500 gram kerstomaatjes (2 bakjes) 1 grote rode ui halve ingemaakte citroen voor de dr.....

Pinchos Morunos 2

24-6-2007 - Tapas+Mezze gerechten - Bezocht: 13 keer - Doorgestuurd: 0 keer - Snack - Spanje - Meng alle kruiden, olie, sap en knoflook. Marineer het vlees hier minimaal 1 uur i...... 400 gr. varkensvlees, in blokjes van 1x1 cm 1 tl oregano snufje chilipoeder snufje komi.....

Paprika met ansjovis

24-6-2007 - Tapas+Mezze gerechten - Bezocht: 11 keer - Doorgestuurd: 0 keer - Snack - Spanje - Leg op ieder stuk paprika 2 ansjovisjes en wat druppels olijfolie en wikkel in alumin...... Voor 4 porties 1 rode paprika, ontzaad en in vieren gesneden 8 ansjovisjes wat olijfoli.....

Geroosterde lenteuitjes

24-6-2007 - Tapas+Mezze gerechten - Bezocht: 15 keer - Doorgestuurd: 0 keer - Snack - Spanje - Maal de pepers, amandelen, knoflook fijn in keukenmachine. Voeg dan de tomaat, peters...... 2 tot 4 bosjes lenteuit 2 el. amandelen, gestampt 2 sp. pepers, ontzaad en fijngesneden .....

<< 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 >> 
Home