RECEPT REEPJES PITA MET KNOFLOOK

Recept voor een lekkere snack of bijgerecht van krokante stukjes pitabrood met knoflook.

Sandwich gerecht uit Frankrijk , geschikt voor op of bij de barbecue, voor kerst en andere feestdagen.

Ingredienten

  • 6 pitabroodjes
  • 50 gr. ongezouten boter, gesmolten
  • 2 teentjes knoflook, geperst
  • 2 el fijngehakte peterselie
  • zout en peper naar smaak

Bereiding

Smelt de boter, voeg de knoflook en peterselie toe en verwarm even mee.
Snijd de pita aan 1 kant in en rooster ligtjes (liefst op de bbq anders
onder de grill). Keer om en schep het botermengsel erop, nog even roosteren.

Snijd het brood in reepjes en serveer warm en knapperig.

Recept 21 keer bezocht en 5 keer doorgestuurd, toegevoegd op door .

 

Reacties op dit recept:

VOEG EEN REACTIE TOE


Bezoekers hebben hier nog geen recensie opgegeven. Voer nu uw reactie in!