Vis gerechten

Gambas op een bedje van groenten

2-8-2000 - Bezocht: 29 keer - Doorgestuurd: 61 keer - Voorgerecht - China - Pel de gamba's,maar laat de kopjes en de staartjes zitten.Vermeng de sojasaus,uitgepe...... 16 gamba's 6 eetlepels Japanse sojasaus 1 teentje knoflook 3 eetlepels tomatenketchup .....

Gebakken zalm met kruidenkorst

2-8-2000 - Bezocht: 34 keer - Doorgestuurd: 93 keer - Hoofdgerecht - Frankrijk - Oven voorverwarmen op 180 'C. Voor kruidenkorst broodkruim, peterselie, dille en drag...... 4 stukken zalmfilet 150 g zout, peper 1 eidooier, losgeklopt 1-2 el olie voor de.....

Gegrillde garnalen in saffraansaus

2-8-2000 - Bezocht: 28 keer - Doorgestuurd: 34 keer - Voorgerecht - Spanje - Grill de garnalen in de olie tot licht gebruind aan beide kanten. Doe de sjalotjes, k...... 500 gr. Grote, gepelde garnalen 0,5 dl olijfolie 1/2 kopje gehakte sjalotjes 5 teent.....

Gestoomde visrolletjes

2-8-2000 - Bezocht: 16 keer - Doorgestuurd: 29 keer - Hoofdgerecht - Frankrijk - Filets tussen plasticfolie heel plat slaan. Filets op werkvlak leggen met kant waar v...... 8 tong- of tongscharfilets zout, peper 24 grote basilicumblaadjes 4 gedroogde tomate.....

Knoflookgarnalen met groene asperges

2-8-2000 - Bezocht: 58 keer - Doorgestuurd: 66 keer - Voorgerecht - Frankrijk - Onderste deel (ca. 3 cm) van asperges afsnijden. Asperges in lengte en in breedte hal...... 500 g groene asperges, zout, 1 eetlepel witte wijnazijn, 5 eetlepels (mas)olie, p.....

Oosterse kabeljauw met gemengde groenten

2-8-2000 - Bezocht: 28 keer - Doorgestuurd: 13 keer - Hoofdgerecht - China - Oven voorverwarmen op 200 C of gasovenstand 4. Stukken bakpapier op aanrecht uitsprei...... 1 struikje tah tsai, zakje verse koriander, 1 limoen, 1 bakje tauge (125 g), 500.....

Unagi

2-8-2000 - Bezocht: 99 keer - Doorgestuurd: 21 keer - Hoofdgerecht - Japan - Stroop de palingen en maak ze zelf schoon of koop ze panklaar. Verwijder de ruggegraa...... 750 g verse dikke paling 2 eetlepels olie 4-5 eetlepels rijstwijn (mirin) 4-5 eetlep.....

Vispakketjes met Provencaalse saus

2-8-2000 - Bezocht: 9 keer - Doorgestuurd: 58 keer - Hoofdgerecht - Frankrijk - Voorbereiden boter en olijfolie verhitten en ui en knoflook hierin 5 min. b...... 25 g boter of margarine 1 el olijfolie 1 ui, fijngesneden 2 teentjes knoflook, geper.....

Zalm met tomaat en saffraandressing

2-8-2000 - Bezocht: 10 keer - Doorgestuurd: 10 keer - Hoofdgerecht - Spanje - Voorbereiden Visfond in pan op hoog vuur in ca 10 minuten tot dl laten inko...... pot visfond ( 380 ml, AH), 1 enveloppe saffraan 1 limoen, 1 dl maisolie, zout, .....

Zalm Teppanyaki

2-8-2000 - Bezocht: 40 keer - Doorgestuurd: 65 keer - Hoofdgerecht - Japan - Bovenstaande ingredienten mengen in een pannetje en op laag vuur zachtjes alles goed ...... 3 el sojasaus 3 el mirin 1 el sake 1 el suiker (of naar smaak) 2 stukjes zalmfilet.....

Zalmsteaks met basilicumsaus

2-8-2000 - Bezocht: 11 keer - Doorgestuurd: 22 keer - Hoofdgerecht - Frankrijk - Aardappelen in kokend water met zout 10-15 min. koken. Aardappelen afgieten en aan sp...... 35 g verse basilicumblaadjes -1 el citroensap zout, peper 6 el olijfolie 4 moten .....

<< 1 2 3 4 5 6 7 >>
Home