Vis gerechten

Kabeljauw met kerstomaatjes, basilicum en mozzarella

30-1-2002 - Bezocht: 198 keer - Doorgestuurd: 440 keer - Hoofdgerecht - Groot Britannie - Oven voorverwarmen op 220 C. Kabeljauw op een ingeoliede plaat leggen. Besprenkele...... Ca. 400 gram kabeljauw olijfolie zeezout en peper naar smaak 2 handen vol kerstomaatjes.....

Geroosterde Zeeduivel met Parmaham, Aioli en Wijnjus

15-1-2002 - Bezocht: 10 keer - Doorgestuurd: 39 keer - Hoofdgerecht - Groot Britannie - Verhit de oven voor op 200C. Kruid de vis met zout en peper en bestuif dan licht m...... 6 Zeeduivel staarten, ontvelt bloem om te bestuiven wat gesmolten boeter 2-3 el olie 6.....

Tonijn met Porcini en ansjovis

15-1-2002 - Bezocht: 11 keer - Doorgestuurd: 12 keer - Hoofdgerecht - Italie - Porcini in heet water wellen, ca. 30 minuten. Als de porcini zandig is, vocht overgie...... 15 gram gedroogde porcini 2 teentjes knoflook 1 bosje peterselie wat marjorein takjes .....

Zalm met kruiden en salade

21-12-2001 - Bezocht: 27 keer - Doorgestuurd: 10 keer - Hoofdgerecht - Nederland - Sla en cherrytomaatjes over de bordjes verdelen. Pijnboompitjes roosteren en verdelen...... Zakje gemengde sla Pijnboompitjes 2 pakjes gerookte zalmfilet Avocado met krab en pistachenootjes

5-12-2001 - Bezocht: 20 keer - Doorgestuurd: 28 keer - Voorgerecht - Frankrijk - Bewaar enkele pistachenootjes en pinda’s om te garneren. Hak of maal de rest va...... 2 rijpe avocado’s 1 blikje krab 50 gr pistachenootjes (gepeld) 30 gr ongezouten p.....

Coquilles met Groene Asperges

10-11-2001 - Bezocht: 21 keer - Doorgestuurd: 46 keer - Hoofdgerecht - China - Eerst groenten even roerbakken in gloeiende olie. Uit de pan nemen. Sesamolie, oes...... 150 gram coquilles 150 gram groene asperges, in kleine stukjes 50 gram grot champignons .....

Zeebaars met zwarte bonensaus

26-10-2001 - Bezocht: 7 keer - Doorgestuurd: 6 keer - Hoofdgerecht - Amerika - Kruid vis met zout en peper. Meng de bonenpasta met 1 el sake en spreid over de vis. ...... 2 el fijngesneden gember 4 zeebaarsfilets (of zalmfilet zonder vel) zeezout en zwarte pe.....

Zalm met een korstje van couscous in vinaigrette van tomaat en olijven.

4-9-2001 - Bezocht: 2 keer - Doorgestuurd: 8 keer - Lunchgerecht - Groot Britannie - Maak eerst de couscous. Doe die in een kom, verwarm de wijn tot het iets borrelt, klo...... 4 zalmfilets van ieder 150 gr pakje saffraan (draadjes of poeder) 150 gr couscous 2 dl .....

Roodbaars met gemberkorst en sesam misodressing

18-8-2001 - Bezocht: 29 keer - Doorgestuurd: 5 keer - Hoofdgerecht - Japan - De olie Gember en lenteui kruiden met zout dan in een hitte bestendig schaaltje doen...... Gember-Lenteui olie 1/2 kopje geraspte gember 1/2 kopje fijngesneden lenteui snu.....

St. Jacobsmosselen met basilicumsaus

25-7-2001 - Bezocht: 3 keer - Doorgestuurd: 15 keer - Voorgerecht - Amerika - Bak de knoflook en sjalot zachtjes in de boter voor 5 minuten. Voeg de wijn, font, ba...... 1 el boter 1 teentje knoflook, geperst 1 sjalotje, fijngehakt 0,5 dl witte wijn 1 dl v.....

Gelakte snoekbaars met balsamico saus

18-7-2001 - Bezocht: 245 keer - Doorgestuurd: 16 keer - Hoofdgerecht - Nederland - Doe de balsamico en suiker in een pan en kook deze in totdat deze stroperig is. voeg ...... 2 snoekbaars filets van ongeveer 150 gr pp. 25 gram pannekoek stroop 1 dl balsamico azij.....

Ikan Bumbu Bali

21-6-2001 - Bezocht: 21 keer - Doorgestuurd: 23 keer - Hoofdgerecht - Indonesie - Vis in 4-en verdelen en bestrooien met zout. Door de bloem halen en in de hete olie f...... 500 gr. Kabeljauwfilet olie om te frituren wat bloem 2 middelgrote uien 3 teentjes kno.....

Pepesan Ikan

21-6-2001 - Bezocht: 21 keer - Doorgestuurd: 10 keer - Hoofdgerecht - Indonesie - Vijzel fijn de kui, knoflook, lomboks, trasi en kemirinootjes, met wat zout. Verhit d...... 1 el arachide olie 1/2 tl trasi 3 teentjes knoflook, gehak 2 rode lomboks, fijngehakt .....

Paling in t Groen

5-5-2001 - Bezocht: 15 keer - Doorgestuurd: 35 keer - Hoofdgerecht - Belgie - Ontdoe de paling grondig van bloed en graat en laat hem enkele uren in licht gezouten...... 200 gr paling per persoon 2 uien 100 gr kervel 100 gr peterselie 100 gr bieslook 100 .....

In de pan gebakken Tonijn met groenten en knoflookbouillon

19-4-2001 - Bezocht: 11 keer - Doorgestuurd: 7 keer - Bijgerecht - Amerika - Verhit de helft van de boter. Kruid de vis met cajunkruiden en schrooi dicht in de he...... 100 gram geklaarde boter 200 gram Tonijnfilet (een dik stuk) 2-3 el cajunkruiden (of Bla.....

<< 1 2 3 4 5 6 7 >> 
Home