Saus gerechten

Babi Pangangsaus

17-5-2009 - Bezocht: 30 keer - Doorgestuurd: 0 keer - Bijgerecht - China - Sjalot, knoflook en gember fruiten in wat olie tot geurend. Tomaten puree toevoegen e...... 2 tl tomatenpuree 1 sjalotje, fijngesneden 1 teen knoflook, fijngesneden 2 cm gember, g.....

Beurre Blanc Saus

23-2-2008 - Bezocht: 34 keer - Doorgestuurd: 0 keer - Bijgerecht - Frankrijk - Kook de azijn met de wijn, bouillon en ui in tot er bijna geen vocht meer is. Voeg...... 1 dl goede witte azijn 1 dl witte wijn 1 ui, fijngesneden flinke scheut room scheutje .....

Dijonnaise saus

7-6-2007 - Bezocht: 30 keer - Doorgestuurd: 0 keer - Bijgerecht - Frankrijk - Smelt de boter op middelhoog vuur en fruit de sjalot tot mooi zacht geworden, voeg da...... 2 flinke el dijonnaise 1 sjalot, gesnipperd 1 tl boter 1 dl kippenbouillon 1 dl room.....

Jalapeno Koriander Mayonaise

27-12-2006 - Bezocht: 10 keer - Doorgestuurd: 0 keer - Bijgerecht - Amerika - Pureer de jalapenopeper met de koriander (incl. steeltjes), knoflook en het limoensap...... 2 eetlepels jalopenopeperreepjes (pot a 225 g) 1 zakje verse koriander (15 g) 1 eetlepel.....

Sambal Brandal

22-12-2006 - Bezocht: 22 keer - Doorgestuurd: 0 keer - Bijgerecht - Indonesie - Sambal Brandal wordt als volgt gemaakt: Pof 12 groene of rode lomboks. Stamp of maal ...... 12 lomboks 8 kemirinootjes puntje trassi 1 kopje olie 2 teentjes knoflook 1 fijngehak.....

Remoulade Saus

27-7-2006 - Bezocht: 29 keer - Doorgestuurd: 29 keer - Bijgerecht - Frankrijk - Doe al het fijngesneden spul in een doek en 'wring' uit. Meng alles met mosterd en...... 2 eetl. kappertjes, heel fijngesneden 2 eetl. zure augurkjes, heel fijn gesneden 1 sjalo.....

Rustieke Rub

13-4-2006 - Bezocht: 7 keer - Doorgestuurd: 3 keer - Bijgerecht - Amerika - Mengen en op een droge plek bewaren. Gebruiken om vlees mee in te wrijven en dan t...... 8 el paprika 3 el cayenne 5 el vers gemalen peper 6 el knoflook poeder 3 el uienpoeder.....

Walnotensaus

7-2-2006 - Bezocht: 14 keer - Doorgestuurd: 9 keer - Bijgerecht - Nederland - Doe de walnoten en de knoflook in een blender en maal ze tot een pasta. Voeg eventuee...... 175 gram gedopte walnoten 4 teentjes knoflook, gehakt 350 ml kippenbouillon 2 el zonneb.....

Gembersaus

3-2-2006 - Bezocht: 18 keer - Doorgestuurd: 17 keer - Bijgerecht - Indonesie - Schil de gember en rasp hem met het fijne gedeelte van de rasp. Doe samen met de suik...... 4 cm verse gember 4 el suiker 250 ml water 1 el ketjap 4 el witte azijn 1 tl sambal .....

Zongedroogde tomatensaus

29-1-2006 - Bezocht: 10 keer - Doorgestuurd: 5 keer - Bijgerecht - Amerika - Kook de wijn, de wijnazijn, de peperkorrels en het laurierblad in een sauspannetje to...... 10 zongedroogde tomaten op olie, drooggedept 250 ml droge witte wijn 60 ml witte wijnazi.....

Dressing voor griekse salade

14-6-2005 - Bezocht: 14 keer - Doorgestuurd: 3 keer - Bijgerecht - Nederland - alles met elkaar vermengen en door de salade vermengen....... klein scheutje rode wijnazijn 1 el mayonaise 1 el sandwich spread (naturel) 1 tl italia.....

Bearnaisesaus

25-5-2005 - Bezocht: 16 keer - Doorgestuurd: 13 keer - Bijgerecht - Frankrijk - doe de 3 eidooiers in een sauspan en voeg er dragonazijn bij. Klop de eieren op een z...... dragon 1/2 dl dragonazijn gekneusde peperbolletjes zout 3 eierdooiers 1/2 citroen 2 .....

Garam Masala

17-4-2005 - Bezocht: 14 keer - Doorgestuurd: 40 keer - Bijgerecht - India - Alle ingrediŽnten in een elektrische koffiemolen (je vindt ze nog op rommelmarkten) o...... 1 el kardemomzaadjes (je moet de zaadjes zelf uit de peulen peuteren) 1 tl zwart komijnza.....

Blackening Kruidenmix

8-5-2004 - Bezocht: 25 keer - Doorgestuurd: 1 keer - Bijgerecht - Amerika - Alles goed mengen en gebruiken om vlees in te wrijven met deze kruiden met wat olie e...... 30 gram paprika poeder 5 gram uienpoeder 10 gram knoflookpoeder 5 gram cayenne 2 tl wi.....

Avocadosalsa

1-5-2004 - Bezocht: 29 keer - Doorgestuurd: 20 keer - Lunchgerecht - Mexico - Meng alle ingredienten en laat minimaal 10 minuten staan. Op smaak brengen met peper ...... 1 blikje pintobonen, afgegoten 1 kleine rode ui, fijngesneden 1-2 sp. pepers, fijngesned.....

<< 1 2 3 4 5 6 7 8 >> 
Home