Pasta gerechten

Pasta a la Norma

25-5-2005 - Bezocht: 14 keer - Doorgestuurd: 20 keer - Hoofdgerecht - Italie - Gehaktballetjes: Klop het ei lichtjes op in een grote kom en voeg daarna de fijngeha...... Voor de saus: 3 koffielepels olijfolie 1 koffielepel basilicum 1 koffielepel bruine .....

Spaghetti a la Scampi

25-5-2005 - Bezocht: 17 keer - Doorgestuurd: 84 keer - Hoofdgerecht - Italie - Verhit olijfolie in een braadpan en bak de scampi’s 2 minuten of tot ze roze zijn. Ha...... 3 eetlepels olijfolie 1 pak scampi’s 2 teentjes knoflook - fijngehakt 6 eetlepels cogna.....

Pasta met paddestoelensaus

13-3-2005 - Bezocht: 17 keer - Doorgestuurd: 20 keer - Hoofdgerecht - Italie - Laat de porcini uitlekken en snijd eventueel wat fijner. Bak het sjalotje en de kn...... ca. 200-250 gram pasta, al dente 1 handjevol gedroogde porcini, geweekt 1 teentje knoflo.....

Pastasalade met verse tonijn, olijven en kappertjes

28-2-2005 - Bezocht: 14 keer - Doorgestuurd: 27 keer - Hoofdgerecht - Nederland - Roer de balsamico door de olie en voeg de knoflook, sjalot, mint en basilicum toe. Br...... 150 gr. verse tonijn, in blokjes 2 st. knoflooktenen, geperst 1 st. sjalot, heel fijn ge.....

Simpele Tomatensaus Spaghetti

10-2-2005 - Bezocht: 20 keer - Doorgestuurd: 13 keer - Hoofdgerecht - Nederland - Gehakt aanbakken en het vet uit de pan scheppen. Dan de salamistukjes toevoegen en ev...... 250 gram spaghetti of andere pasta, gekookt 1 blik tomaten 2 teentjes knoflook, gehakt .....

Pasta Pizza

25-1-2005 - Bezocht: 13 keer - Doorgestuurd: 3 keer - Hoofdgerecht - Italie - De helft van de knoflook en alle sjalot in een beetje olie aanbakken, ca. 10 seconden...... 500 gram spaghetti, gekookt 6 roma tomaten, ontveld, ontpit en gehakt 4 tenen knoflook.....

Gehaktballen met honing en mosterdsaus

19-4-2004 - Bezocht: 19 keer - Doorgestuurd: 29 keer - Lunchgerecht - Italie - 1*Kook de spaghetti volgens de aanwijzingen op de verpakking. Verwarm, intussen. de o...... •350 gr droge spaghetti •1 el plantaardige olie •350 gr gekruide kleine gehaktballetjes .....

Katriens Pasta

6-4-2004 - Bezocht: 17 keer - Doorgestuurd: 3 keer - Hoofdgerecht - Belgie - Bak het gehakt aan (kan ook in balletjes natuurlijk). Snij alle groenten in kleine...... 1l room 1kg gehakt 20 eetlepels ketchup 2 paprika's (1 rode & 1 groene) ca. 300g c.....

Rivierkreeftjes met gegrillde groenten pasta

6-4-2004 - Bezocht: 16 keer - Doorgestuurd: 6 keer - Hoofdgerecht - Amerika - Snij de groenten in grillbare stukken. Grill de groenten, liefst op bbq met wat peper...... 100 gram rivierkreeftjes, gepeld 100 gram courgette 1/2 portabello paddestoel 1 dikke p.....

Pasta met Tonijn

1-3-2004 - Bezocht: 21 keer - Doorgestuurd: 29 keer - Hoofdgerecht - Italie - Doe de tonijn met de ansjovis, 2,25 dl olijfolie en de peterselie in een keukenmachin...... 200 g tonijn in blik, afgegoten 60 g ansjovis in blik, afgegoten 2,5 dl olijfolie 60 g .....

Pasta Carbonara de Echte

19-10-2003 - Bezocht: 153 keer - Doorgestuurd: 810 keer - Hoofdgerecht - Italie - Kook de pasta volgens de verpakking, al dente. Meng de eierdooiers met de kaas. ...... 2 eierdooiers, geklopt 150 gram pancetta (Italiaans ontbijtspek), fijngesneden 4 el goed.....

Kip pesto met pasta

27-7-2003 - Bezocht: 28 keer - Doorgestuurd: 133 keer - Hoofdgerecht - Italie - Kipfilet in stukjes snijden en in de olijfolie licht aanbraden. Bouillon toevoege...... 250 gram kipfilet 2 el olijfolie 3 el groene pesto (1/2 potje) 2 dl sterke kippenbouil.....

Spaghetti Aglio Olio

27-7-2003 - Bezocht: 25 keer - Doorgestuurd: 52 keer - Hoofdgerecht - Italie - Verhit de olie zachtjes, voeg de ansjovis, knoflook en peper toe. Zachtjes verwarmen ...... Aglio Olio: 0,5 dl goede olijfolie 50 gram ansjovis, fijngesnden en geplet 6-8 tenen.....

Pasta met gehakt en groente

8-4-2003 - Bezocht: 15 keer - Doorgestuurd: 90 keer - Hoofdgerecht - Italie - pasta al dente koken in licht gezouten water onderstussen gehakt rul bakken met pepe...... 500 gram pasta 500 gram rundergehakt 3 halve paprika's (groen, geel en rood ) 250 gram .....

Lasagne

18-3-2003 - Bezocht: 41 keer - Doorgestuurd: 147 keer - Hoofdgerecht - Italie - Snij de selderij, worteltjes, uien, paprika’s en knoflook heel fijn (gebruik anders k...... 6 ons rundergehakt 2 glazen witte wijn 2 kopjes bouillon 3 tenen knoflook Italiaan.....

<< 1 2 3 4 5 6 7 >> 
Home