RECEPT WARME AARDAPPEL SPINAZIESALADE

lekker en nog slank ook

Salade gerecht uit Nederland voor 4 personen

Ingredienten

Foto: Warme aardappel spinaziesalade
  • 700 gr.Roseval aardappelen met schil in parten, of krieltjes
  • 200 gr sperziebonen
  • 150 gr.spinazie
  • 1,5 eetl. olijfolie
  • 250 gr. champignons in plakjes
  • 4 plakken ontbijtspek
  • zout en zwarte peper uit de molen
  • Voor de dressing:
  • 1 eetl. olijfolie
  • 2 theel. grove mosterd
  • 2 theel. balsamicoazijn
  • 1 teen fijngehakte knoflook
  • 0,5 eetl. fijngehakte sjalot
  • 2 eetl. water

Bereiding

Aardappels en boontjes beetgaar koken in gezouten water.Warm omscheppen met de spinazie, zodat die iets slinkt.
De olie in een pan verhitten en de champignons op een hoog vuur net gaar bakken.
Het spek krokant bakken en op keukenpapier laten uitlekken.
Champignons door de salade scheppen.
Een dressing kloppen van alle ingredienten en over de salade scheppen.Spekjes erover verkruimelen en naar smaak met peper en zout bestrooien.

Recept 17 keer bezocht en 31 keer doorgestuurd, toegevoegd op door .

 

Reacties op dit recept:

VOEG EEN REACTIE TOE


Bezoekers hebben hier nog geen recensie opgegeven. Voer nu uw reactie in!