RECEPT TURKSE KAASDRIEHOEKJES

Tapas+Mezze gerecht uit Turkije voor 2 personen

Ingredienten

  • 2 lappen filodeeg
  • 200 gr feta
  • stukje gesnipperde rode paprika
  • 33 eetl dillegroen
  • frituurolie

Bereiding

Snijd 2 fyllodeeglappen in 6 cm brede repen.
Meng 200 gr feta met een stukje gesnipperde paprika en 3
eetlepels dillegroen.
Schep aan het begin van elke deegreep een koffielepel kaas-
mengsel en vouw ze naar boven toe driehoekig op.
Frituur ze goudbruin.

Recept 9 keer bezocht en 20 keer doorgestuurd, toegevoegd op door .

 

Reacties op dit recept:

VOEG EEN REACTIE TOE


Waardering 8,2 obv 4 recensies/beoordelingen.
Datum
Naam
Waardering 8 van 10
Reactie het is ook erg lekker om als het klaar is er wat honig over heen te laten lopen, hier heb je van dei handige schenkhonig voor. Geeft net een beetje extra

Datum
Naam
Waardering 8 van 10
Reactie lekker smakelijk voorafje, echter enkele veranderingen naar eigen inzicht toegepast; i.p.v. filogeeg, bladerdeeg gebruikt; lapjes ontdooid, in 4 stukken verdeeld, elk vierkantje tot klein driehoekje gevouwen. De fetakaas met een weinig olijolie vermengt zodat een smeuiige massa ontstaat en met een koffielepel elk driehoekje gevuld. Ongeveer 20 minuten afbakken in de oven op een temp. van 220 graden.

Datum
Naam
Waardering 8 van 10
Reactie goed, maar inderdaad, een betere uitleg over het vouwen. Ook lekker met spinazie erbij. De spinazie mengen met de feta en de dille weglaten

Datum
Naam
Waardering 9 van 10
Reactie Heerlijk en erg gemakkelijk te maken.
Je moet alleen wel eventjes door hebben hoe je moet vouwen. (Zoals de Amerikaanse vlag)