RECEPT TAGLIATELLE MET VARKENSHAAS EN ROZEMARIJN

Reginone verdi con Braciolette

Pasta gerecht uit Italie voor 4 personen

Ingredienten

Foto: Tagliatelle met Varkenshaas en rozemarijn
  • 400 gram varkenshaas
  • zout, peper
  • 2 teentjes knoflook, geperst
  • 1 pak gezeefde tomaten, 500 ml
  • 10 gram rozemarijn, fijngehakt
  • 375 gram groene tagliatelle
  • 30 gram boter
  • 4 el geraspte Pardano

Bereiding

Tagliatelle in ruim kokend water koken, tot al dente.

Varkenshaas in plakjes snijden en kruiden met peper en zout.

Tomaten in pannetje verhitten, knoflook er bij doen met de rozemarijn, 10 minuten laten pruttelen en op smaak brengen met peper en zout.

Varkenshaas in de boter bakken.

Pasta op borden schikken, vlees hierop leggen en bedruipen met de saus. Dan nog bestrooien met Pardano.

Recept 40 keer bezocht en 105 keer doorgestuurd, toegevoegd op door .

 

Reacties op dit recept:

VOEG EEN REACTIE TOE


Waardering 7,3 obv 10 recensies/beoordelingen.
Datum
Naam
Waardering 8 van 10
Reactie Het eten was heerlijk! zou de volgende keer wel met een andere saus willen proberen! bedankt!

Datum
Naam
Waardering 8 van 10
Reactie Heb het afgelopen weekend voor mijn ouders en broertje gekookt...
We hebben er met z'n vieren echt van genoten!

Bedankt voor de tips..

Datum
Naam
Waardering 9 van 10
Reactie Vanwege groot gezin alles minimaal met 1.5 vermenigvuldigd het was perfect. J.P

Datum
Naam
Waardering 8 van 10
Reactie zeg, "dommie", gij kunt niet goed lezen zeker?! Het hele recept + bereiding staat erop!!
Het was zeer lekker en weer 'ns wat anders.
Je moet voor jezelf wel de juiste proporties van kruiden e.d. aanpassen, een recept bestaat enkel maar uit RICHTLIJNEN!

Datum
Naam
Waardering 6 van 10
Reactie Fijn dat ik kan zien hoe moet worden. Jammer dat ik niet kan zien hoe het gemaakt moet worden. De foto over het recept heen plaatsen is een beetje "dommie".

Datum
Naam
Waardering 6 van 10
Reactie Die foto kan toch geen probleem vormen? Het draait hier om de recepten en de originele ideeŽn om lekker eten te maken! Het recept is heerlijk! En dan ben jij zelf een oen als je klaagt over een foto Jo!

Datum
Naam
Waardering 6 van 10
Reactie Welke oen zet nu een foto boven op het recept. Zo heb ik niets aan.

Datum
Naam
Waardering 7 van 10
Reactie heerlijk met die rozemarijn...heb zelf gepelde tomaten uit blik gebruikt. (zwakt de zware tomatensaus uit een pakje wat af en nog een gefruit uitje toegevoegd. p.s. heb kophaas eerst gebakken en daarna de rest gewoon toegevoegd.

Datum
Naam
Waardering 8 van 10
Reactie Ik vind juist de tomatensaus eens wat aparts, ik gebruik altijd Heinz tomatofrito daarvoor en verse groene tagliatelli, inderdaad wel machtig, maar een heerlijk volle smaak !

Datum
Naam
Waardering 7 van 10
Reactie De tomatensaus is te overheersend, ik denk dat een gewone bechamelsaus met wat room het heerlijke vlees en de tagliatelle beter tot hun recht doet komen.