RECEPT SPINAZIE STAMPPOT

Erg lekker recept, smaakt een stuk beter dan de typische stamppot!

Groente gerecht uit Nederland voor 2 personen

Ingredienten

  • ca. 700 gram aardappels, geschild
  • 1 pak diepvries spinazie, hele blaadjes, in ieder geval niet gehakt
  • 1 el grove mosterd
  • 1 teen knoflook
  • zout en peper naar smaak
  • Eventueel erbij:
  • pikante worstjes, merguez oid
  • tomatenpuree (voor jus)
  • mosterd

Bereiding

Kook de aardappels gaar, ondertussen de spinazie bakken in wat olijfolie met de knoflook, als het bijna goed is 1 el mosterd er door mengen. Dit bij de gare aardappels doen en dit tot een stamppot maken met een scheutje melk en eventueel nog wat zout en peper erbij.

Erbij: in de pan van de spinzie de worstjes bakken, als die gaar tomatenpuree eventjes meebakken en dan water erbij, hier een jus van maken met 1/2 tot 1 el grove mosterd. De worstjes op de stamppot serveren met de jus erbij.

Erg lekker!

Recept 23 keer bezocht en 20 keer doorgestuurd, toegevoegd op door .

 

Reacties op dit recept:

VOEG EEN REACTIE TOE


Bezoekers hebben hier nog geen recensie opgegeven. Voer nu uw reactie in!