RECEPT GEMARINEERDE KIPFILET MET EEN KERRYSAUS

Recept voor een lekkere sandwich met dunne plakjes kip en een lekkere kerrysaus. Deze sandwich heb ik een keer op in een 'trendy' lunchzaak Coffee Grounds (helaas gesloten), in Arnhem. Het was erg lekker. Weet niet zeker hoe het gemaakt werd, dus het blijft een gokje.

Sandwich gerecht uit Nederland voor 1 persoon, geschikt voor op of bij de barbecue.

Ingredienten

Foto: Gemarineerde Kipfilet met een Kerrysaus
  • 2 dikke plakken, heel donker en vers Italiaans boerenbrood
  • 1 gegrillde kipfilet, die gemarineerd is in wat knoflook, sambal en ketjapsaus
  • Wat slablaadjes
  • Kerrysaus, aangemaakt met wat honing en sambal (beetje zoetig)
  • wat pijnboompitjes

Bereiding

Bestrijk beide plakken brood aan 1 kant met wat saus
Snijd de kipfilet in dunnen plakjes, over de breedte
Strooi wat pijnboompitten op de saus,
Wat sla op de pijnboompitten
Daarop wat kip
En als laatste dus de laatste plakbrood.

Ik vond het een erg lekkere sandwich, het brood was supervers!

Recept 20 keer bezocht en 4 keer doorgestuurd, toegevoegd op door .

 

Reacties op dit recept:

VOEG EEN REACTIE TOE


Bezoekers hebben hier nog geen recensie opgegeven. Voer nu uw reactie in!