RECEPT GEGRILDE GARNALEN MET GEROOSTERDE KNOFLOOK HABANERO DRESSING

Garnalen met een lekkere pittige knoflookdressing, voeg zoveel of weinig toe van de peper als je wilt, die geeft een heerlijk volle smaak aan de dressing. Eventueel is dit ook goed als een salade te maken.

Vis gerecht uit Amerika voor 4 personen, geschikt voor op of bij de barbecue, voor kerst en andere feestdagen.

Ingredienten

Foto: Gegrilde garnalen met geroosterde knoflook habanero dressing
  • 20 gambas met schil
  • 2 el olie
  • zout
  • vers gemalen peper
  • 1 el olijfolie + 1 dl olijfolie
  • 6 tenen knoflook
  • zout
  • 1/2 of 1/4 mdm janet peper, fijn gesneden
  • 2 el honing

Bereiding

Doe de teentjes knoflook (met schil) in wat aluminium folie met een beetje olie en rooster in de oven een half uurtje.

Pel de knoflook en doe in een beker (van de staafmixer) en voeg de peper, zout, honing en de dl olie toe. Maak er met een staafmixer een mooi dressing van. Eventueel nog wat zout en peper toevoegen naar smaak.

De gambas bestrijken met olie en bestrooien met zout en peper en grillen op bbq of grilpan.

Serveren met stokbrood en wat van de saus.

Recept 32 keer bezocht en 0 keer doorgestuurd, toegevoegd op door .

 

Reacties op dit recept:

VOEG EEN REACTIE TOE


Bezoekers hebben hier nog geen recensie opgegeven. Voer nu uw reactie in!