RECEPT GEBAKKEN AARDAPPELS MET PADDESTOELEN

Groente gerecht uit Nederland voor 4 personen

Ingredienten

  • 1 kg aardappels, geschild en in blokken
  • 150 gram kastanjechampignons, gehalveerd
  • 150 gram oesterzwammen, gehalveerd of in vieren
  • 5 el boter
  • 1 el olijfolie
  • 2-3 el gehakte peterselie
  • zout en peper

Bereiding

Kook de aardappels in water met zout tot ze net gaar zijn, 10-12 minuten. Giet af en laat afkoelen.
Verhit 2 el boter en de olie in een grote, zware koekenpan op middelhoog vuur en bak de aardappels 15 minuten. Keer ze regelmatig en voeg halverwege nog 1 el boter toe.
Smelt ondertussen 2 el boter in een andere grote koekenpan op middelhoog vuur en bak de paddestoelen 6-7 minuten.
Doe de paddestoelen samen met de peterselie bij de aardappels, roer goed door en voeg zout en peper naar smaak toe.

Recept 7 keer bezocht en 3 keer doorgestuurd, toegevoegd op door .

 

Reacties op dit recept:

VOEG EEN REACTIE TOE


Bezoekers hebben hier nog geen recensie opgegeven. Voer nu uw reactie in!