RECEPT DIJON PESTO STEAK

Recept met een mosterd pesto saus

Vlees gerecht uit Frankrijk voor 6 personen, geschikt voor op of bij de barbecue, voor kerst en andere feestdagen.

Ingredienten

  • 1/2 kopje verse basilicum of peterselie
  • 1/2 kopje walnoten, gehakt
  • 2 el Dijon mosterd
  • 1 teentje knoflook, geperst
  • 6 biefstukjes/entrecote/ribeye

Bereiding

Combineer basilicum/peterselie met de walnoten, mosterd en knoflook. (Liefst in een keukenmachine zodat het goed fijngehakt en gemengd wordt).

Vlees in hete pan aanbakken tot bijna gaar daarna mengsel over vlees sprijden en onder grill nog even bruin laten worden en grillen tot gewenste gaarheid.

Daarna in mooie plakjes snijden en serveren met groenten en pasta/rijst/aardappelen met wat saus er overheen.

Recept 49 keer bezocht en 71 keer doorgestuurd, toegevoegd op door .

 

Reacties op dit recept:

VOEG EEN REACTIE TOE


Waardering 5,8 obv 4 recensies/beoordelingen.
Datum
Naam
Waardering Commentaar
Reactie Toevoegen recensie

Datum
Naam
Waardering 10 van 10
Reactie Geweldig recept! echt ik bedoel like echt gewoon like het beste recept wat ik ooit gegeten heb, zo lekker is het!

oja, en mijn email adres is coenstrik@hotmail.com, echt even mailen joh!

Datum
Naam
Waardering 2 van 10
Reactie Dit recept is een biaaaas!

Datum
Naam
Waardering 10 van 10
Reactie 10 10 101 10 10 koekjes 101 01101 0

Datum
Naam
Waardering 1 van 10
Reactie Ge-ni-aal dit recept, de bedenkers hiervan waren vast professoren, want de steak is lekker en ziet er ook heel smakelijk uit.