VIDEO RECEPT CHOCOLADE GLAASJES

Luxe recept voor een chocolade nagerecht Bron: Kookse TV

Zoete gerecht uit Frankrijk

Ingredienten

  • Voor 4 personen
  • 300 ml. koffieroom
  • 200 gr. beste kwaliteit chocolade (70% vaste cacaobestanddelen)
  • 2 grote eidooiers
  • 3 eetl. cognac of cointreau
  • 20 gr. boter

Bereiding

Download de Flash Player om een fimpje van de bereiding te zien.

1. Hak de chocolade klein. Verwarm de koffieroom in een pan met dikke bodem tot het bijna kookt. Haal de pan van het vuur, laat het iets afkoelen. Meng er dan de stukjes gebroken chocolade door.
2. Roer tot de chocolade gesmolten en egaal met de room gemengd is. Klop de eidooiers en de cognac of cointreau erdoor.
3. Laat wat afkoelen en roer dan de boter erdoor tot een smeug geheel. Giet de gladde massa in kopjes of glazen

Recept 22 keer bezocht en 0 keer doorgestuurd, toegevoegd op door .

 

Reacties op dit recept:

VOEG EEN REACTIE TOE


Datum
Naam
Waardering Commentaar
Reactie lekkkkkkkkker gerecht echt een aanraader voor
gey