RECEPT CARPACCIO MET RUCOLA EN MANCHEGO

Vlees gerecht uit Italie , geschikt voor voor kerst en andere feestdagen.

Ingredienten

  • 1 dl Oregano Dressing
  • 2 dl balsamico azijn
  • 400-500 gram ossehaas
  • 1 el olijfolie
  • 250 gram rucola
  • zout en peper naar smaak
  • 100 gram manchego kaas, flinter dun gesneden

Bereiding

Kook de azijn tot een kwart in en bewaar.

Snijd het vlees zo dun mogelijk.

Meng de rucola met de 1/3 van de oregano dressing en bestrooi met peper en zout.

Garneer de rucola op een bord (in het midden) daar om heen het vlees en bestrooi met de kaas en besprenkel met dressing en azijn en eventueel nog wat grof gemalen zeezout en peper.

Recept 15 keer bezocht en 13 keer doorgestuurd, toegevoegd op door .

 

Andere recepten die mogelijk interessant zijn

Carpaccio con Rucola
 

Reacties op dit recept:

VOEG EEN REACTIE TOE


Bezoekers hebben hier nog geen recensie opgegeven. Voer nu uw reactie in!