RECEPT CAJUN SUBMARINE SANDWICH

Recept voor een Sub Sandwich, veel te vinden in Amerika en voortaan ook te krijgen bij Subway in Nederland.

Sandwich gerecht uit Amerika voor 4 personen

Ingredienten

Foto: Cajun Submarine Sandwich
  • 1 limoen (of citroen), 2,5 dl halvanaise (pot Š 5 dl, AH), 2 eetlepels cajunkruiden (potje Š 50 g), tabasco, 1 teentje knoflook, 5 takjes kervel 1 bakje bleekselderij rauwkost (1 5 0 g, AH),
  • 2 voorgehakken Franse stokbroden (AH), 100 g lichtbelegen kaas (pakje Š 1 50 g), 1 pakje kalkoenschnitzels Š la minute (ca. 250 g, AH),
  • 2 eetlepels olie, 1,2 zakje slamelange (Š 100 g, AH)

Bereiding

Oven voorverwarmen Op 225 'C of gasovenstand 5. Limoen goed schoonboenen. Schil eraf raspen. 1imoen uitpersen. In kom halvanaise, limoenrasp en -sap en eetlepel cajunkruiden door elkaar kloppen. Pittig op smaak brengen met tabasco. Knoflook pellen en erboven uitpersen. Van kervel steeltjes afsnijden. Met scherp mes blaadjes fijnsnijden. Kervel en rauwkost door halvanaise roeren.

(2) Stokbroden ca. 10 minuten in oven leggen. Intussen van kaas korstjes afsnijden. Kaas in reepjes van ca. 2 cm snijden. Tip: bak het brood niet te hard af, liever wat zachter dan harder.

(3) Vlees bestrooien met rest van cajunkruiden. In koekenpan olie verhitten. Vlees in ca. 3 minuten gaarbakken, halverwege keren.

Vlees iets laten afkoelen en in schuine repen snijden.

Recept 20 keer bezocht en 9 keer doorgestuurd, toegevoegd op door .

 

Reacties op dit recept:

VOEG EEN REACTIE TOE


Waardering 8 obv 3 recensies/beoordelingen.
Datum
Naam
Waardering 7 van 10
Reactie Heerlijk broodje. Aanrader!

Datum
Naam
Waardering 8 van 10
Reactie Lekker Lekker Lekker

Datum
Naam
Waardering 9 van 10
Reactie dit broodje heb ik voor mijn collegas gemaakt in december 2002 zevragen er nog naar.dit is gewoon lekker