RECEPT BRUSCHETTA VAN TOMAAT EN MOZZARELLA

geroosterde ciabatta met tomaat en mozzarella

Tapas+Mezze gerecht uit Italie voor 4 personen, geschikt voor op of bij de barbecue.

Ingredienten

Foto: Bruschetta van tomaat en mozzarella
  • 2 ciabatta
  • 5 tomaten, in schijfjes
  • 2 bollen mozzarella, liefst buffel
  • 50 ml olijfolie, extra viergin
  • paprikapoeder + Provenciaalse kruiden
  • zout en peper

Bereiding

Bak de ciabatta af en snij hem dan in schijfjes van 2 cm. Smeer in met olijfolie en beleg met schijfjes tomaat en mozzarella. Besprenkel met olijfolie en bak enkele minuten op grill stand.

Recept 31 keer bezocht en 122 keer doorgestuurd, toegevoegd op door .

 

Reacties op dit recept:

VOEG EEN REACTIE TOE


Waardering 8 obv 1 recensies/beoordelingen.
Datum
Naam
Waardering Commentaar
Reactie Marineer de tomaat op voorhand met olijfolie en balsamico azijn.
Doe er ook wat heel fijngesneden ui bij, en wat opgelegde look bij, succes verzekerd

Datum
Naam
Waardering Commentaar
Reactie Basilicum drenken in olijfolie, bovenop de tomaat leggen en krokant grillen vond ik ook zeer geslaagd...

Datum
Naam
Waardering Commentaar
Reactie Het is ook super lekker als je er pesto bij doet!! mmmmm

Datum
Naam
Waardering 8 van 10
Reactie Lekker maar wat ook heerlijk is om de tomaat te vervangen door zongedroogde tomaat in olie.hmmmm!!

Datum
Naam
Waardering Commentaar
Reactie kruidenkaas in plaats van mozzarella is ook heerlijk!

Datum
Naam
Waardering Commentaar
Reactie Smeer nadat het brood afgebakken is een teentje knoflook over het brood alvorens de tomaat en mozarella erover te doen. heerlijk is dit.

Datum
Naam
Waardering Commentaar
Reactie Lekkah