RECEPT APPELFLAPPEN, VEGETARISCH, VEGANISTSICH EN VEDISCH

Vegetarische gerecht uit Nederland , geschikt voor kinderen of met kinderen te maken.

Ingredienten

  • APPELFLAPPEN vegetarisch, veganistisch en vedisch
  • 4 plakjes bladerdeeg
  • 1 grote appel
  • stukje amandelspijs
  • 1 eetlepel oersuiker
  • 1 theelepel kaneel
  • wat water

Bereiding

rasp
bakplaat

Laat de plakjes bladerdeeg ontdooien.
Schil de appel en rasp hem.
Meng er de suiker, spijs en kaneel door.
Leg van het mengsel op een plakje bladerdeeg. Maak twee randen nat met wat water.
Vouw het bladerdeeg in een driehoek en druk de randen goed aan.
Leg ze voorzichtig op een met olie ingesmeerde bakplaat en bak ze in 35 min op 200 graden goudbruin.

Serveer ze met poedersuiker of meng nog een eetlepel suiker met kaneel en strooi dat over de appelflappen als ze uit de oven komen.

Recept 16 keer bezocht en 8 keer doorgestuurd, toegevoegd op door .

 

Andere recepten die mogelijk interessant zijn

Appelbollen, vegetarisch, veganistisch en vedisch
Foto: Appelbollen, vegetarisch, veganistisch en vedisch  

Reacties op dit recept:

VOEG EEN REACTIE TOE


Waardering 6 obv 2 recensies/beoordelingen.
Datum
Naam
Waardering Commentaar
Reactie weet iemand iets over appelflappen????

Datum
Naam
Waardering Commentaar
Reactie ik heb een vraag in welk land komen appelflappen oorspronkelijk vandaan?

Datum
Naam
Waardering 6 van 10
Reactie Hoi Floor, Ik heb het veganistisch bladerdeeg bij de natuurwinkel gekocht. Succes, ze zijn erg lekker.

Datum
Naam
Waardering 6 van 10
Reactie Klinkt goed ! (heb het nog niet geprobeerd)
Waar vind ik veganistisch bladerdeeg ??

Mvg