browser icon
You are using an insecure version of your web browser. Please update your browser!
Using an outdated browser makes your computer unsafe. For a safer, faster, more enjoyable user experience, please update your browser today or try a newer browser.

De Niagara Watervallen

Posted by on juli 24, 2014

Vanochtend eerst rustig aan gedaan. Rond 10 uur gaan we naar de watervallen. We nemen de bus vanaf de camping en binnen een half uur zijn we bij de beroemde watervallen. Ik moet zeggen ze vallen niet tegen! Wat een water en wat een geweld!

We hebben echt geluk dat we gisteren niet zijn geweest. Het weer is top, perfect foto maak weer, losse wolken en zon. We maken dus een hele hoop foto’s. Florian is bang dat we in het water gaan ;-), we gaan hem dus niet nog banger maken door met de boot te gaan.

Bij deze blog zullen dus nogal wat foto’s komen te staan, maar daar gaat het ook om op deze plek. Verder is Niagara Falls (de plaats) alleen een grote kermis, heel toeristisch en gemaakt. Het is niet zo druk dus da’s wel lekker.

We lunchen wel bij de watervallen, de kids willen frietjes dus we gaan voor de hamburger, onze eerste (behalve die zelfgemaakte dan). Smaakt best, deze vakantie nog geen toppertjes ;-).

Daarna wandelen we nog wat verder, ook onder de Rainbow Bridge door, daar wil ik morgen wel de grens over. Lijkt me wel leuk. We lopen dan terug naar een bushalte en gaan terug naar de camping. De kids willen nog zwemmen en het is lekker weer.

Na het zwemmen een pizza bestellen, handig zo op de camping :-). Morgen weer op pad, richting Pennsylvania via de Finger Lakes.

[xmlgm ngg_gallery=44]

Comments are closed.