browser icon
You are using an insecure version of your web browser. Please update your browser!
Using an outdated browser makes your computer unsafe. For a safer, faster, more enjoyable user experience, please update your browser today or try a newer browser.

Fun op Key West: 7 januari 2008

Posted by on januari 7, 2008
’s Ochtends naar Duvalstreet enzo. Dat is een leuke straat/buurt van Key West. Het is niet een typisch Amerikaans plaatsje, helemaal niet. Wel erg toeristisch maar het is hier allemaal veel vrijer, of zo lijkt het in ieder geval. Het weer is top en het sfeertje dat er hangt is erg relaxt. Alice ziet een Starbucks dus die is helemaal happy ;-).
Die water dingetjes zijn wel heel leuk.
Duval Street
Southernmost Point, niet helemaal maar leuk voor de fotos.
Toen terug en Rosalie naar bed. Na haar slaapje gaan we zwemmen. Dat vindt ze prachtig, met bandjes en zwemband kan ze zelf drijven en spelen. Het leukst vindt ze om de lucht gegooid (en gevangen natuurlijk) te worden en van de kant het water in getrokken te worden.
We eten nog wat bij het zwembad en dan naar de winkel voor Rosalie’s eten. Ze eet erg slecht hier dus gaan we wat proberen. Peuterhapjes, maaltijden en gewone verse groenten. De maaltijd was een super succes! Meatloaf with Mashed Potatoes en mais met boontjes! Het smaakte ook echt goed, ik heb haar nog nooit zoveel vlees zien eten!! Dat was dus goed gelukt.
Avondeten chinees gehaald wat niet lekker was.
Morgen gaan we naar het strand of we blijven bij het zwembad. Lunch in ieder geval bij Mr. Z, voor een Cheesesteak sandwich!

Comments are closed.