browser icon
You are using an insecure version of your web browser. Please update your browser!
Using an outdated browser makes your computer unsafe. For a safer, faster, more enjoyable user experience, please update your browser today or try a newer browser.

Verder de Adirondacks in

Posted by on juli 19, 2014

Vandaag gaan we verder het park in. Singing Waters campground is de bedoeling. Eerste stop Starbucks ;-). Daarna verder en het is een prachtige route! Echt heel erg leuk rijden zo, door kleine plaatsjes die erg doen denken aan het Wilde Westen, eigenlijk allemaal houten huisjes. We rijden over highways, dat zijn zeg maar de 80km wegen en dat zijn erg leuke routes om te rijden. Toch goed te doen met camper en harder met een camper is toch niet slim, hij slurpt nogal en harder rijd ook niet lekker.

De route is dus geen straf, we rijden door natuur langs de Hudson, andere kleine riviertjes en meertjes en dus kleine „oude” plaatsjes. De camping zou bij Old Forge moeten liggen, ervoor. Na vanochtend gebeld te hebben kunnen we na 13 uur aankomen. We zijn op tijd dus lunchen we in Old Forge. Een lekkere American snack lunch: Florian soort kibbeling, Rosalie frietjes en Alice en ik delen een Buffalo Chicken sandwich, een Pulled Pork sandwich en een chili-cheese fries. Deze keer geen gigantische hoeveelheden, zelfs een echt kleine cola! Het smaakte best!

Navraag leert dat de camping dus nog een klein stukje verder is. Eerst nog ff een boodschap, vanavond biefstuk van de barbecue, een heel leuk ding voor 13 dollar! Wat aardappelsalade en coleslaw erbij en voor de kids worstjes en we kunnen weer.

De camping zijn we dan zo maar helaas is de plek die we krijgen niet zo mooi. Vlakbij de doorgaande weg en helemaal open. Wel dichtbij een mooie speeltuin en een zwemstrandje aan rivier. Als we verder de camping op lopen zien we heel mooie plekken! Eventjes kijken of we die kunnen krijgen, helaas vandaag vol maar morgen komen er rivier plekjes vrij. Morgen verhuizen dus en dan aan de rivier, een super plek. Het is hier zo achteraf dat we amper bereik hebben. We worden dus niet gestoord door internet enzo.

De kids vermaken zich super in de speeltuin, een piratenschip met schommels en glijbaan. Vissen op het strandje en zwemmen natuurlijk. Wij hebben er zo ook geen kind aan! Morgen blijven we dus nog zeker hier en waarschijnlijk nog wel een nachtje extra als dat kan.

Dan de barbecue in elkaar zetten en aansteken. De biefstuk smaakt best met de salades. Natuurlijk weer het kampvuur aan en marshmallows roosteren.

[xmlgm ngg_gallery=39]

Comments are closed.