browser icon
You are using an insecure version of your web browser. Please update your browser!
Using an outdated browser makes your computer unsafe. For a safer, faster, more enjoyable user experience, please update your browser today or try a newer browser.

Saratoga Springs

Posted by on juli 17, 2014

Na een heerlijke nacht, waarbij we zelfs de slaapzakken nodig hadden, 2 nachten op deze camping geregeld. Eerst weer ff boodschappen doen, pfff alweer! Daarna een lekkere lunch met zelfgemaakte sandwiches met pretzels. En dan eindelijk zwemmen! De zon komt en gaat maar het is warm genoeg. Hier mag Florian wel met z’n reddingsvest/bandjes constructie ;-). Ik ga nog ff een rondje hardlopen, afzien met de heuvels en warmte maar wel leuk door de omgeving.

Wat me tot nu toe opvalt met de camper. Parkeren is hier echt een eitje, er is altijd wel een plekje met 2 die ik kan nemen. De mensen in het verkeer hier zijn erg relaxt, ik heb nog niets raars meegemaakt. Het blijft een bakbeest maar ik denk dat je dat eigenlijk alleen echt merkt in een grotere stad. Op de camping is het tot nu toe erg rustig. Wat me hier opvalt is dat je juist niet echt contact krijgt met Amerikanen, hier ben je dus niet interessant als Europeaan lijkt ;-), niet dat ze onvriendelijk zijn maar ze laten iedereen eigenlijk met rust.

Het avondeten zijn hotdogs met genoeg vulling van pepertjes, relish e.d. met voor ons wat pastasalade en coleslaw en voor de kids komkommer. Ook meteen voor het eerst een vuurtje gestookt, voor 10 dollar hout en we kunnen los. De kids marshmallows maar Florian wil ze vooral koud omdat ie geen geduld heeft en Rosalie vind 1 eigenlijk wel genoeg ;-). Daarna willen de kids zowaar mee wandelen, we lopen om het meertje heen, leuk wat foto’s maken en zelfs de eerste Covered Bridge over (een voor voetgangers ;-)).

We zijn van plan hier nog 2 nachten te blijven en daarna richting Canada.

[xmlgm ngg_gallery=37]

Comments are closed.