browser icon
You are using an insecure version of your web browser. Please update your browser!
Using an outdated browser makes your computer unsafe. For a safer, faster, more enjoyable user experience, please update your browser today or try a newer browser.

Eerst dag Camper op naar Adirondacks

Posted by on juli 16, 2014

De tijd van wakker worden wordt steeds beter, deze ochtend is het 6 uur. Het  is zelfs een beetje koel vanochtend! In eerste instantie willen we een dagje blijven maar na het ontbijt wordt het steeds donkerder en besluiten we toch verder te rijden. Op naar de Adirondacks, ruim 230 mijl, zonder snelwegen. Na bellen met een camping blijkt er plek te zijn, een camping met een leuk zwembad in het bos aan een meertje. Eerst nog de laatste boodschappen, pffff we komen teveel in winkels! Als we de Walmart uitkomen plenst het flink, juiste keus om te gaan dus.

Wat me opvalt is dat je niet vaak langs een parkeerplek komt waar je kunt picknicken, TomTom biedt hulp. We lunchen in de camper met zelfgemaakte sandwich kalkoen en kaas met salade e.d. lekker. Daarna nog ff de speeltuin in en dan weer verder.

Omdat vooral de boodschappen langer duurden dan gedacht toch maar het vervolg met snelwegen. Gelukkig maar een klein stukje Interstate en de rest leuke highways. Vermont is echt prachtig, tenminste waar wij reden. Uiteindelijk komen we om 18 uur aan bij de camping, is de receptie dicht! Nou da’s makkelijk hier, dan mag je zelf een plekje uitzoeken. We kiezen voor een pullthru plek met stroom en water, wel een hele grote, misschien hebben wij een te kleine camper hiervoor ;-). Snel nog ff zwemmen en dan koken, pasta met gehaktballetjes en haricot verts. Het smaakt nu best. Het is hier ook lekker koel nu, dat zal vooral s nachts lekker zijn.

[xmlgm ngg_gallery=36]

Comments are closed.