browser icon
You are using an insecure version of your web browser. Please update your browser!
Using an outdated browser makes your computer unsafe. For a safer, faster, more enjoyable user experience, please update your browser today or try a newer browser.

Laatste dag Boston

Posted by on juli 14, 2014

De dag begint gelukkig niet zo vroeg als gisteren maar nog steeds aardig vroeg. Vooral later op de dag merken we dat aan de kids.

Eerste doel van  vandaag is een simkaart bemachtigen, bellen naar campings, internet lijkt ons handig voor onderweg. Gelukkig is dat binnen 10 minuten geregeld, dus dat is lekker snel.

Het is minder weer vandaag, niet qua temperatuur, vooral qua bewolking en de verwachting van regen. We gaan dus maar naar iets binnens toe. De keus is gevallen op het Museum of Science, er is een kleine dino expositie, een kleine vlindertuin en allerlei andere geinige probeersels voor de kids. Vooral Rosalie vindt het prachtig, Florian speelt en stuitert vooral en drukt, draait en trekt aan alles wat ie tegenkomt en wat nu juist mag. Het experiment met bliksem vinden ze allebei te spannend 😉 de knallen zijn toch echt te hard ;-).

Het is half 4 als we uit het museum komen, ff een snel boodschapje en dan terug naar ons „huis” zoals Florian het noemt. Eventjes niets doen en dan begint het me toch te plenzen! Met bakken komt het eruit en we moeten nog wat eten regelen. Florian vindt de regen (harde) maar niets en de vermoeidheid van beide zorgt voor niet eten ;-). Rosalie trekt weer bij na haar dutje maar Florian is helemaal op. Om 18.30 ligt hij te slapen en een uur later Rosalie ook.

Morgenochtend de camper ophalen, ik heb de early bird geboekt dus we mogen er al om 8-8.30 zijn. Helaas staat er voor morgen ook regen op het menu.

[xmlgm ngg_gallery=34]

Comments are closed.