browser icon
You are using an insecure version of your web browser. Please update your browser!
Using an outdated browser makes your computer unsafe. For a safer, faster, more enjoyable user experience, please update your browser today or try a newer browser.

Trendy Miami South Beach: 10 januari 2008

Posted by on januari 10, 2008
Vanmorgen dus eerst naar Starbucks, daarna het strand op. Het is lekker weer, de zee is wel wat fris en ruw, niets voor Rosalie om te zwemmen. Gelukkig vermaakt ze zich goed met emmer en schepje en water.
Als Rosalie slaapt ga ik hardlopen, da’s erg leuk hier, je kijkt je ogen uit. Ik loop een stuk over Washington Av., dan Collins Av. En terug via Ocean Drive en het strand. Iets te warm om te lopen eigenlijk, als ik nog een keer ga dan vroeger.
’s Middags gaan we naar Lincoln Road Mall voor de lunch, te voet. Dat blijkt een aardige wandeling te zijn, wel een leuke. Op de terugweg nemen we sushi van het Sushi Rock Cafe mee, erg lekker.
Mooie luchten met mooie gebouwen, erg fotogeniek in het Art Deco gebied.
Zo is het leuk fotos maken.
En Rosalie natuurlijk helemaal!
Eenmaal terug sluiten we ons buiten, gelukkig wel met wat drinken en eten voor Rosalie. Na bellen met Donna is dat snel opgelost. Nu ze er toch is vragen we of er een zwembad in de buurt is. We krijgen een pasje om te kunnen zwemmen bij een appartementen complex. Dat gaan we morgen doen.

Comments are closed.