browser icon
You are using an insecure version of your web browser. Please update your browser!
Using an outdated browser makes your computer unsafe. For a safer, faster, more enjoyable user experience, please update your browser today or try a newer browser.

Boston in

Posted by on juli 14, 2014

Helaas de dag begint heel erg vroeg, om 3 uur staan de kids bij ons bed en ze slapen niet meer! Gelukkig lagen we wel vroeg in bed maar dan nog.

Om een uur of half negen vertrekken we richting een Walmart. Doel is vast wat inkopen te doen voor de camper en een buggy voor Florian. Maar natuurlijk moeten we ook nog ontbijten (of is het lunch?). We stoppen bij een Starbucks, lekkere koffie en voor Rosalie en Alice wat zoets en voor Florian en mij wat hartigs, lekker. Met deze temperatuur is een Iced Caramel Machiatto echt lekker!

Helaas geen buggy bij die Walmart maar wel slaapzakken en ander spul. Volgende poging bij Kmart is succesvol en daar ook meteen stoelen, kussens en dergelijke.

Dan kunnen we eindelijk wat meer vakantie achtigs gaan doen ;-). Boston in, er is daar een park met een ondiepe vijver voor de kids. Auto parkeren en het park is vrij klein maar na een ijsje vinden we een draaimolen en de vijver (Frog Pond). Natuurlijk de draaimolen in en dan de vijver, dat vinden ze allebei super. Ze knappen er ook allebei goed van op. Het is hier nogal warm en de vermoeidheid erbij geeft niet altijd even gezellige kids.

Vanaf het park begint ook de Freedom Trail, een wandeltocht door het centrum van Boston langs alle historische plekken. Wij lopen er een stukje van, vooral om bij Quincy Market te komen om te eten. Daar is het super druk maar het lukt om een plekje te bemachtigen en te eten. Iets te druk naar mijn zin.

Het is alweer wat later geworden en de kids willen nog wel ff spelen in de vijver dus lopen we daar weer heen. Leuk spelen ze weer en wij kunnen nog ff uitrusten.

Vermoeiende dag en we merken dat de kids nog wel moeten wennen. Vermoeidheid, jetlag en de warmte vragen nogal wat. Florian zegt nog wel eens dat ie naar huis wil. Wat hij dan bedoelt weet ik niet, het witte huis zegt hij. Dat hebben we nu gehuurd dus laten we het daar maar op houden. Maar tijdens het zwemmen was dat wel over ;-).

We gaan nog wat boodschappen en sushi halen bij Whole Foods, echt een top winkel. Weer een hoop gezonde dingen meegenomen.

Nu is het alweer half 8 en de kids liggen er net in en zijn er niet 1 keer uitgekomen ;-). Hopelijk vannacht doorslapen.

[xmlgm ngg_gallery=33]

Comments are closed.