browser icon
You are using an insecure version of your web browser. Please update your browser!
Using an outdated browser makes your computer unsafe. For a safer, faster, more enjoyable user experience, please update your browser today or try a newer browser.

In Japan

Posted by on augustus 18, 2003

Ha,

Nou we zijn in Japan. De reis, tot nu toe,  viel erg mee. De vlucht was rustig en we hebben allebei zeker 3  uur geslapen. De vliegangstboekjes hebben hun werk goed gedaan, ik zit er vrij ontspannen in. Nu dus aan het wachten op de vlucht naar Sydney, nu nog zo`n 3 uur.

De service aan boord was goed, eigen tvtje met ook spelletjes erop, maar m:n gameboy is leuker!  Een stuk of 4 films die we allemaal al hadden gezien ;-).

Het eten aan boord was ook goed, lekker japans. Het vliegveld is niet zoveel aan, daarom dus maar ff surfen in een Yahoo inet cafe. Wel nog watgegeten hier en ja hoor ook weer lekker 😉 Dat wordt nog leuk hier, je verstaat er echt helemaal niets van en het engels is net Japans ;-).

In restaurants staan allemaal van die wassen `gerechten` kun je daar dus wat uitzoeken. Sushi nog niet gehad, maar daar ken ik de japanse namen van,alleen niet in schrift. Lijkt me erg leuk de laatste 5 dagen hier!

Nou dat was het eerste berichtje, eens zien wanneer de volgende komt.

Reacties kunnen gewoon naar dit adres en indien mogelijk beantwoorden we ze.

Graag doorsturen aan geinteresseerde collega`s en uitprinten voor ouders.

Groeten uit Japan,
Marco & Alice

Comments are closed.