browser icon
You are using an insecure version of your web browser. Please update your browser!
Using an outdated browser makes your computer unsafe. For a safer, faster, more enjoyable user experience, please update your browser today or try a newer browser.

Voorpret voor Australie en Maleisie……

Posted by on juli 8, 2009

Het begint eindelijk op te schieten, nog een paar maanden en dan gaan we ruim 8 weken op vakantie. De bestemmingen zijn Australie (5 weken) en Maleisie (3 weken). In januari hebben we de tickets al geboekt en we gaan dus met Malaysian Airlines en vliegen eerst naar Kuala Lumpur. Daar hebben we een lange stopover, kunnen we lekker wat slapen en we vliegen ca. 12 uur later door naar Melbourne. Daar komen we dan ’s ochtends vroeg aan.

Deze keer zijn we niet met z’n tweetjes, ons dochtertje Rosalie gaat het allemaal veel spannender maken! We zijn erg benieuwd hoe Rosalie het allemaal gaat vinden.

In Australie hebben we een camper gehuurd, zo’n leuke grote 😉 4-Berth. Na een paar dagen Melbourne halen we onze camper op en beginnen we met de rit naar Sydney. Een kort stuk, dus we kunnen het lekker op ons gemak doen. De precieze invulling weten we nog niet, tenminste niet van de eerste 3 weken. Begin juni kwamen we er achter dat het erg vol zal zijn in de periode rond kerst. Daarom hebben we dus voor de laatste 2 weken al campings geboekt, een week ten noorden van Sydney bij Port Stephens, Big4 Soldiers Point. En dus een week onder sydney in Kiama, Big4 Easts Beach Holiday Park. Mooie campings op mooie plekken van waaruit we nog voldoende kunnen gaan bekijken en doen.

Op dit moment bekijken we nog hoe we invulling gaan geven aan Maleisie. Eerst even navraag of het nodig is om alles te boeken vooraf in januari. Denk wel dat we het vast gaan leggen. Voor Maleisie hebben we het idee om naar ca. 3 plekken te gaan, exclusief Kuala Lumpur. Zelf rijden willen we ook, dus dat wordt een auto huren en zelf rondcrossen langs de west kust.

Comments are closed.