browser icon
You are using an insecure version of your web browser. Please update your browser!
Using an outdated browser makes your computer unsafe. For a safer, faster, more enjoyable user experience, please update your browser today or try a newer browser.

Frankrijk 2007: Dag 17

Posted by on mei 14, 2007
Vandaag is het een stuk kouder geworden. Gelukkig is het tegen de tijd dat we Langres in willen gaan droog. We gaan naar de “Parking panoramique” daar kun je met een klein kabelbaantje/treintje naar boven/beneden de stadsmuren op, helemaal van glas. Rosalie vindt het prachtig en kraait het uit!

Het weer is niet zo goed, tenminste het is droog maar het is grijs en grauw allemaal, geen mooie omstandigheden voor fotos.
We gaan maar lunchen, een brasserie in het centrum. Ik ga voor de “plat du jour” wat geconfijte eend is. Erg lekker gegeten, Alice gelukkig ook, die had de Forel met amandelen. Terug naar de camping, we gaan weer zwemmen met Rosalie. We hadden het hele zwembad voor ons alleen!
Voor het diner gaan we eten bij het restaurant op de camping, schijnt goed te zijn. Yep echt lekker gegeten! Ribeye met morieljes had ik genomen, met frites en groenten (flagioletes en ratatouille) en Alice de tagliatelle met St. Jacobsmosselen, ook erg lekker. Zo’n campingrestaurant moeten ze overal hebben! Rosalie begon zich op het einde te vervelen en heeft de andere gasten kunnen vermaken ;-).
Opruimen en morgen gaan we naar huis, 2 dagen eerder dan gepland maar het weer zit hier niet mee jammer genoeg. Het zit er weer op.
Natuurlijk weer een erg leuke vakantie gehad. Jammer genoeg zat het weer niet helemaal mee. In Frejus hadden we eigenlijk alleen zon verwacht en ook in het ‘noorden’ hadden we het warmer verwacht.
Wat me het meeste is meegevallen is dat de Fransen toch over het algemeen wel aardig zijn, zeker in restaurants, da’s wel fijn met Rosalie.
Met Rosalie rijden ging erg goed, eigenlijk was alleen de allereerste dag een beetje lastig en verveelde ze zich wat. Waarschijnlijk was het een beetje wennen want de terugreis en al onze tripjes gingen hartstikke goed.
Whats next…………..? Maleisie? Bali? Australië?

Comments are closed.