browser icon
You are using an insecure version of your web browser. Please update your browser!
Using an outdated browser makes your computer unsafe. For a safer, faster, more enjoyable user experience, please update your browser today or try a newer browser.

Frankrijk

Corniche d’Or, Antibes, St. Paul de Vence en terug naar huis

Na de rustdag weer op pad. Ik wil de route langs de kust rijden tussen Fréjus en Theoule sur mer, de Corniche d’Or. Heel lang geleden gedaan en toen ook heel leuk gesnorkeld. Dat is dus het doel, ook ergens naar het water om te snorkelen. De route is makkelijk gevonden en je hebt meteen … Continue reading »

Categories: Cote d'Azur, Europa, Frankrijk | Tags: | Reacties uitgeschakeld voor Corniche d’Or, Antibes, St. Paul de Vence en terug naar huis

Nogmaals kloof en naar Marineland

Op zondagochtend is het waarempel bewolkt en het lijkt te gaan regenen, misschien zelfs onweren. We gaan toch ff lopend het dorp in om brood te halen. Op de terugweg begint het zachtjes te regenen. Het plan was eigenlijk dat ik met de kids terugging naar die kloof, is maar 15 min vanaf hier. Dat … Continue reading »

Categories: Cote d'Azur, Europa, Frankrijk | Tags: | Reacties uitgeschakeld voor Nogmaals kloof en naar Marineland

Naar de Cote d’Azur, Roquebrune-sur-Argens

De rit vanuit Grosetto naar Roquebrune verloopt voorspoedig. We vertrekken mooi op tijd. Op z’n Italiaans ontbijten bij zo’n barretje met goede koffie, zoete broodjes, Florian en ik delen een broodje salami. Rond 16 uur zijn we vlakbij de camping, eerst nog eten regelen voor vanavond. Bij de supermarkt halen we gamba’s, kruidenboter en rauwkost … Continue reading »

Categories: Cote d'Azur, Frankrijk | Tags: | 1 Comment

Een weekje Ardeche, Camping Les Truffières

Dit jaar een late tussenvakantie, de kids hadden een korte voorjaarsvakantie en nu dus een weekje met Pinksteren. We wilden ergens naartoe met lekker weer, helaas was dat niet Zuid Limburg. Iets verder kijken dus en met weinig drukte is de Ardeche een fijne plek om te zijn. Het uitzoeken van een camping was lastiger, … Continue reading »

Categories: Ardeche, Europa, Frankrijk | Reacties uitgeschakeld voor Een weekje Ardeche, Camping Les Truffières

Een weekje in de Ardeche

Een tijdje geleden hadden we bedacht dat we in de mei vakantie een weekje weg zouden gaan. Omdat we lekker weer wilden hebben we pas op het laatste moment gekeken waar we naar toe zouden gaan. Het moest in een dag te rijden zijn. Jammer genoeg was er dichtbij geen mooi weer, de Ardeche bleek … Continue reading »

Categories: Ardeche, Europa, Frankrijk | Reacties uitgeschakeld voor Een weekje in de Ardeche

Vervolg in Frankrijk, St Just Luzac

Afsluiten van de vakantie in Frankrijk, St. Just Luzac vlakbij Marennes. De rit van Noja naar St. Just Luzac (camping Sequoia) heeft een leuke stop in Bias. Daar gaan we lunchen bij Joeri en Nanneke en kids. Altijd een feestje voor Rosalie en Florian. Zij hebben een leuk huisje gehuurd met een grote tuin waar … Continue reading »

Categories: Charente-Maritime, Frankrijk | Reacties uitgeschakeld voor Vervolg in Frankrijk, St Just Luzac

Weekje Normandie

Dit jaar gaan we maar een weekje weg in de zomer….. vakantiedagen sparen voor de ‘grote vakantie’ later dit jaar. De keus is gevallen op Normandie. Niet te ver weg maar wel zover dat je echt op vakantie bent, althans dat vinden wij. Frankrijk is natuurlijk nooit een straf om naar toe te gaan: lekker … Continue reading »

Categories: Europa, Frankrijk, Normandie | Reacties uitgeschakeld voor Weekje Normandie

De laatste dagen in Frankrijk

De laatste dagen in Frankrijk zijn erg leuk. Mijn broer en gezin komen naar dezelfde camping. Rosalie kan dan leuk spelen met Lucas. Vooral in het zwembad samen vinden ze super, de leeftijd halen we met 50% naar beneden ;-). Wij gaan nog een paar keer uiteten, op de camping en in Frejus een Pan … Continue reading »

Categories: Europa, Frankrijk | Reacties uitgeschakeld voor De laatste dagen in Frankrijk

Naar Frankrijk, Roquebrune-sur-Argens

Op zaterdag vertrekken we naar Frankrijk, een camping in de Provence. We krijgen een mooie stacaravan, helaas geen airco. Rosalie gaat nog lekker zwemmen met Alice. We eten op de camping. ’s Avonds kijken we voetbal, we hebben ook een tvtje. Nederland ligt eruit, helaas.

Categories: Europa, Frankrijk | Reacties uitgeschakeld voor Naar Frankrijk, Roquebrune-sur-Argens

Frankrijk 2007: Dag 17

Vandaag is het een stuk kouder geworden. Gelukkig is het tegen de tijd dat we Langres in willen gaan droog. We gaan naar de “Parking panoramique” daar kun je met een klein kabelbaantje/treintje naar boven/beneden de stadsmuren op, helemaal van glas. Rosalie vindt het prachtig en kraait het uit! Het weer is niet zo goed, … Continue reading »

Categories: Europa, Frankrijk | Reacties uitgeschakeld voor Frankrijk 2007: Dag 17