RECEPT ENTRECOTE MET KNOFLOOKSAUS

Vlees gerecht uit Nederland voor 2 personen

Ingredienten

  • 1 flinke entrecote van ca. 250 gram
  • 1 bekertje creme fraiche
  • 2 teentjes knoflook, 1 in plakjes, andere geperst
  • 1 el boter
  • 1 el olie
  • 1 tl verse tijm, gehakt
  • peper en zout naar smaak

Bereiding

Entrecote op kamer temperatuur laten komen en kruiden met peper en zout.

Olie en boter verwarwen met de plakjes knoflook, de entrecote snel dichtschroeien aan beide kanten. Bakken naar gewenste gaarheid.

Vlees uit pan nemen en even laten rusten.

Creme fraiche in pan doen en verwarmen met de geperste knoflook. Op smaak brengen met peper en zout en serveren bij het vlees.

Recept 17 keer bezocht en 15 keer doorgestuurd, toegevoegd op door .

 

Reacties op dit recept:

VOEG EEN REACTIE TOE


Waardering 8 obv 1 recensies/beoordelingen.
Datum
Naam
Waardering Commentaar
Reactie En waar komt de tijm in dit recept????

Datum
Naam
Waardering 8 van 10
Reactie eenvoudig gerecht,snel klaar ,maar ooooooh zo lekker