RECEPT MACARONI MET PIJNBOOMPITTEN EN LOFSLA, VEGETARISCH, VEGANISTISCH EN VEDISCH

Vegetarische gerecht uit Italie voor 2 personen

Ingredienten

  • MACARONI MET PIJNBOOMPITTEN EN LOFSLA
  • 150 gram macaroni
  • 1 doosje roerbaktofu
  • 2 eetlepels olie
  • 1 prei [prei, ui en knoflook niet in vedisch recept]
  • 1 ui
  • 2 teentjes knoflook
  • 2 zongedroogde tomaatjes
  • 1 eetlepel groene pesto
  • 1 theelepel marjoraan
  • 1 theelepel oregano
  • ½ theelepel tijm
  • wat zout
  • 2 eetlepels pijnboompitten
  • 1 stronkje lof
  • kleine gele of rode paprika
  • dressing van olie, azijn en oersuiker of honing of mayo, bio-garde en kruiden

Bereiding

wok
pan
vergiet

Zet de pan met water op en kook de macaroni in ruim water gaar. Afgieten en afspoelen. Afspoelen doe je alleen als je de macaroni een tijdje moet laten staan. Gebruik je hem meteen dan kun je volstaan met afgieten.
Verhit de olie in de wok en bak de tofu. Voeg daar de gesnipperde ui en de in dunne ringen gesneden prei aan toe. Doe er de geperste knoflook bij en de tomaatjes die je in stukjes hebt gesneden. Voeg kruiden en pesto bij en strooi er de pitten door. Schep er tot slot de gare macaroni door.

Snijd de lof in dunne ringen en doe hetzelfde met de paprika.
Ik ben een fan van augurkjes en meng die regelmatig door salades. Maar dat is aan ieder of je dat wel of niet gebruikt.

Serveer de macaroni met de rauwkost.

Recept 26 keer bezocht en 9 keer doorgestuurd, toegevoegd op door .

 

Reacties op dit recept:

VOEG EEN REACTIE TOE


Waardering 7 obv 1 recensies/beoordelingen.
Datum
Naam
Waardering Commentaar
Reactie De knoflook past niet bij het vedische.
(evenASL UIEN, PREI EN CHAMPIGNOSNS)

Datum
Naam
Waardering 7 van 10
Reactie heel lekker en makkelijk te bereiden